2777
2789
عنوان

اسنپ مزخرف ترین برنامه ی تاریخ

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 39 پست
اون برنامه نویسش بوده نمیگه ماست من ترشه، باید بیاد ببینیم اصلا شناخته میشه و جا میفته یا نه کلا

دقیقا

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسنپ هم دولتی نیست و صاحباش دو تا برادرن که ایرانی نیستن و آلمان زندگی میکنن

کی همچین حرفی زده😁 اسنپ مال سپاهه

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
God protect us from anything that wasn't sent by you🙏🌸
یه برنامه جدید داره میاد بجای اسنپ و تپسیهم قیمت هاش ارزونه هم خیلی پشتیبانی خوبی داره شخصی هم هست م ...

شخصی‌باشه اصلا نمیتونه رشد کنه تازه توی این مارکتی که انحصار دست اسنپه اکر طرف فکر داشت میرفت تو اقیانوس ابی شنا کنه نه اقیانوس قرمز

همین الان از قیمت ها راننده شاکی اند

تلوخدا اگر نظرت با من یکی نبود توهین نکن ما هم وطنیم نه دشمن هم ما زنیم همه پشت هم!
اون برنامه نویسش بوده نمیگه ماست من ترشه، باید بیاد ببینیم اصلا شناخته میشه و جا میفته یا نه کلا

این تنها نیست که 5 تا فقط برنامه نویس میگه دارند 

یه شرکت بزرگیه حتما روش کار میکنن که این میگه الکی که هزینه نمیکنن

دقیقا 

شناخته شدن خیلیییی سخته با وجود اسنپ 

همین الان تپسی نتونسته جای اسنپ رو بگیره 

با اینکه خیلی بهتره 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
اسنپ هم دولتی نیست و صاحباش دو تا برادرن که ایرانی نیستن و آلمان زندگی میکنن

صاحب اصلیش سپاهه عزیزم

تلوخدا اگر نظرت با من یکی نبود توهین نکن ما هم وطنیم نه دشمن هم ما زنیم همه پشت هم!
کلا هر بیزنسی اینجا بزرگ و محبوب بشه، دولت و بعضی نظامیای خاص همه چیزشو دست میگیرن

دقیقا .مث دیجیکالا. یکسالیه افتضاح شده. مشخصه اشخاص دیگه ورود کردن.

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 
ببین اونا در ظاهر اینطورین وگرنه اگه اینا سودی نمیبردن مطمئن باش الان به جایی نرسیده بود

نمیدونم والا ولی تا جایی که میدونم دولتی نیستن و ارتباطشون با دولت همون مالیاته

تازه این ها از قبل پولدار بودن و با پول خودشون اسنپ رو زدن و حتی همین الان مدیر های اسنپ ایرانی نیستن

شخصی‌باشه اصلا نمیتونه رشد کنه تازه توی این مارکتی که انحصار دست اسنپه اکر طرف فکر داشت میرفت تو اقی ...

اتفاقا اونا قیمت هاشون خوب میشه 

هم برای مسافر هم راننده تا جذب بشن

حالا تا یک سال دیگه مشخص میشه

شانست بوده دیگه تاحالادوباربرامن پیش اومده که راننده مسیری که ازرونقشه  اسنپ بودروبه علت ترافیک پیچوندوازجای دیگه رفت بعدش فوری ازپشتیبانی براش زنگ زدن که علت تغییرمسیرچییه وبامسافرهم صحبت کروعلتشوپرسید.یبارهم یه راننده بیشعوربودکه ازم سوالای شخصی میپرسیدبچه کوچیک هم باهام بودمسیرمم هم یکم پرت بودتابرسم به مقصدخیلی ترسیدم.الهی هرجاهست خییرنبیبنه.