2777
2789
عنوان

باسابقه ها بیاید نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1182 بازدید | 138 پست
انگار لباست رو شکم پهلو لخت درسته؟ازاین گن ها منظورم بودفکرکنم تو یک ماه اراده کنی عالی بشی

مرسی عزیزم این مال کجاست یعنی کجا داره چه قیمت هست من باید مشکی بگیرم بهتره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همون والا من آنقدر استرس میکشم که خدا بدونه ناراحتم هیکلم خوب بود با این لباس باید هیکلتم خوب باشه

نه بابا اعتماد به نفس داشته باش

اگه خیلی برات مهم تایم استراحت امتحانا بیا چندتا حرکت ورزشی بزن

تو گوشی سرچ کنی هست

راحتم هست

توخونه یه تایمی دورتند پیاده روی کن

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

[QUOTE=366429380]اره خوب پس همون ژیلت بزن[/QUOTE 

ژیلت هم زدم کم هم که نیست این مو ها هر روز هم درمیاد چون پوستم حساسه همه لک جوش پوست مرغی شده اصلا خیلی بده دیگه نمی‌دونم چیکار کنم 

مرسی عزیزم این مال کجاست یعنی کجا داره چه قیمت هست من باید مشکی بگیرم بهتره

معمولا لباس زیر فروشیا دارن

اره شما مشکی بخر

ولی قبلش مطمئن شو پیدا نباشه از زیر لباست

چون فکر کنم معلوم بشه

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
[QUOTE=366429380]اره خوب پس همون ژیلت بزن[/QUOTE ژیلت هم زدم کم هم که نیست این مو ها هر روز هم درمیا ...

موبر استفاده کن نوره

آخه ساق بپوشم بد میشه اره بدنم به شدت پوستش حساسه ی سری اپلاسون رفتم ولی کمر دلم همه جوش زد و داغون ...

بذای پاهات جوراب شیشه رنگ پا بپوشی خیلی خوبه

دستها و گردنت نمیدونم

منم دقیقا رو بازو ترک پوستی دارم دستامم صاف نیست و زیر بغل تیره

یه ماه دیگه عقد خواهرشوهر هست میخوام لباس پوشیده بگیرم که دیده نشن

ولی لباس شما خیلی قشنگه 

میشه بددنم کدوم شهری که منم از همين مزون کرایه کنم

واسه خودت مدل مو اروپایی ارایش لایت

واسه مامانت ارایش یکم غلیظ موهاشم نمیدونم باز بزاره فر کنه یا مثل تو اروپایی

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

اره چون بازه همه جاش باید برم ببینم مرسی گلم

خواهش میکنم

بذای پاهات جوراب شیشه رنگ پا بپوشی خیلی خوبهدستها و گردنت نمیدونممنم دقیقا رو بازو ترک پوستی دارم دس ...

من چون نمی‌خوام بشناسانم بگو عزیزم کدوم شهری من راهنمایی  کنم ببخشید ها ولی تهران یا قم هم هست خیلی خوشگل هم داره 

واسه خودت مدل مو اروپایی ارایش لایتواسه مامانت ارایش یکم غلیظ موهاشم نمیدونم باز بزاره فر کنه یا مثل ...

مامانم فر باز خیلی دوست نداره موهاش هم کمه همون جمع کنه بالا بهتر نیست چون لباسش هم آستین داره من هم فر رترو کنم ولی موهام کمه مو بزارم به نظرت بد نمیشه