2777
2789
عنوان

باسابقه ها بیاید نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1182 بازدید | 138 پست
اره اصلا خیلی چاق شدم برای من با گن بد نمیشه به نظرت

نه گن که شرتی باشه نپوش یه مدل گن هست فقط شکم پهلو جمع میکنه میرسه بهم بسته میشه اونا خوبه

مادرتون میتونه گن شرتی بپوشه

چندروز وقت داری؟ مثلا این چندروز برنج نخورید باورکن خیلی تاثیرداره

اهان یه چیز دیگه موهاتم گوجه شلخته ببند یا فر کن

به مدل لباست فر وکرلی خیلی میاد

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم هردوشون قشنگنلباسی که بلند موی بسته جالب ترمیشه برای مامانتون البته منظورمشما یه دم اسبی خوشگل ...

اره آخه عروسی قبلی دم اسبی بسته بودم نظرم روی فر بود خوشگل میشه  دقیقا مامانم هم گفت دم اسبی کنم و فر کن حالا به نظرت همون فر کنم بهتر نیست فر رترو

نه گن که شرتی باشه نپوش یه مدل گن هست فقط شکم پهلو جمع میکنه میرسه بهم بسته میشه اونا خوبهمادرتون می ...

باید برم ببینم چی هست اصلا اره یک ماه وقت هست وای منم خیلی فر دوست دارم 

بچه ها جون حالا که اینقدر نظر های قشنگ دادید بگید من بدنم خیلی بد شده دست پاهام زیر بغلم اینا تیره هست و کلی موهای زیر پوستی و پوست مرغی شده چیکار کنم چون لباسم بازه 

باید برم ببینم چی هست اصلا اره یک ماه وقت هست وای منم خیلی فر دوست دارم

انگار لباست رو شکم پهلو لخت درسته؟

ازاین گن ها منظورم بود

فکرکنم تو یک ماه اراده کنی عالی بشی

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
بچه ها جون حالا که اینقدر نظر های قشنگ دادید بگید من بدنم خیلی بد شده دست پاهام زیر بغلم اینا تیره ه ...

ازالان شیو‌نکن یهو برو اپیلاسیون یا از پودرموبر استفاده کن

اگه بدنت مستعد جوش همون موبر خوبه

بدنت وبعد شیو لوسیون بمال

یه جوراب شلواری نازک رنگ پا بپوش

پاهات و یه دست و صاف نشون میده معلومم نیست که پات

بدنتم یه پودر هست خود ارایشگاه ها معمولا دارن بگو دستو پات و روی سینه ات و پشتت وکامل بزنه یه دست میشه

انگار لباست رو شکم پهلو لخت درسته؟ازاین گن ها منظورم بودفکرکنم تو یک ماه اراده کنی عالی بشی

انشاالله اره خیلی چاق شدم والا من اصلا هم زیاد نمیخرم ولی نمی‌دونم چرا شکم و پهلو کلی دارم مثلاً صبحونه نمی‌خوردم ی ناهار شام اونم کم 

انشاالله اره خیلی چاق شدم والا من اصلا هم زیاد نمیخرم ولی نمی‌دونم چرا شکم و پهلو کلی دارم مثلاً صبح ...

میدونم گاهی فقط به خوردن نیست

تحرکم تاثیرداره 

حتی هورمون ها ساعت خواب خیلی چیزا

من خودمم اضافه وزن دارم خیلی اذیت میشم برای عروسی رفتن

میتونی این چندروز هروز پیاده روی کنی و توخونه چندتا حرکت شکم بزنی

چون لباست خیلی خوشگل

خودتم مطمئنا خوشگل❤️

بذار اندامت هم عالی باشه

ازالان شیو‌نکن یهو برو اپیلاسیون یا از پودرموبر استفاده کناگه بدنت مستعد جوش همون موبر خوبهبدنت وبعد ...

آخه ساق بپوشم بد میشه اره بدنم به شدت پوستش حساسه ی سری اپلاسون رفتم ولی کمر دلم همه جوش زد و داغون شد همه رو امتحان کردم ولی بازم همین طوره از شانس من خیلی مو دارم ولی پوستم حساسه همه پر شده پوست مرغی و لک جوش 

میدونم گاهی فقط به خوردن نیستتحرکم تاثیرداره حتی هورمون ها ساعت خواب خیلی چیزامن خودمم اضافه وزن دار ...

اره من مشکل هورمونی دارم اره باید برم پیاده روی آخه سرده از اون ورم امتحان دارم خیلی ناراحتم راهنمایی خیلی هیکلم خوب بود الان شکم و پهلو اینا آوردم 

اره من مشکل هورمونی دارم اره باید برم پیاده روی آخه سرده از اون ورم امتحان دارم خیلی ناراحتم راهنمای ...

اشکال نداره حرص نخور خود حرص خوردن باعث میشه ادم پف کنه

آخه ساق بپوشم بد میشه اره بدنم به شدت پوستش حساسه ی سری اپلاسون رفتم ولی کمر دلم همه جوش زد و داغون ...

اره خوب پس همون ژیلت بزن