2777
2789
عنوان

باسابقه ها بیاید نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1182 بازدید | 138 پست
مامانم فر باز خیلی دوست نداره موهاش هم کمه همون جمع کنه بالا بهتر نیست چون لباسش هم آستین داره من هم ...

مو نزار ارایشگر بلده چیکار کنه جفتتون مدل اروپایی درست کنید

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مشهد

خوب از همون جا بخیرید چون این شهر دوره به شما من استان مرکزیم من زدم دیوار لباس مجلسی اجاره ای و شهر هم زدم آورد شما هم بزن یا برو لباس مجلسی فروشی یا مزون بیشتر مزون ها اجاره میدن بپرس 

نه بابا اعتماد به نفس داشته باشاگه خیلی برات مهم تایم استراحت امتحانا بیا چندتا حرکت ورزشی بزنتو گوش ...

اره باید ی کاری کنم باز تو خونه پیدا روی میکنم ولی چون سرده میخواستم برم باشگاه که نشد 

بذای پاهات جوراب شیشه رنگ پا بپوشی خیلی خوبهدستها و گردنت نمیدونممنم دقیقا رو بازو ترک پوستی دارم دس ...

باید باز بپوشم بینم چه چطوری میشه چون الآنم لباس دستم نیست ولی خوب احتمالا مشهد تنوع بهتره منم آستین دار شیک دوست دارم  خوشگل هم میشه برات عزیزم 

لباس مادر و هم خودتون زیبا و به سنتون میخوره برا شما موهاتو با این لباس بالا ببندی بهتره مادر موهاشو ...

مرسی عزیزم مامانم موهاش کمه یعنی کوتاه  و اینکه مامانم از موهای باز بدش میاد یا فر خیلی دوست نداره به نظرت جمع بالا بهتر نیست چون لباسش آستین داره ولی من برعکس هستم من م.های باز فر دوست دارم از موهای جمع بالا متفرم و این جوری به نظرم خیلی لباسم باز میشه اگر جمع کنم  

مرسی عزیزم مامانم موهاش کمه یعنی کوتاه و اینکه مامانم از موهای باز بدش میاد یا فر خیلی دوست نداره ب ...

شنا موهاتو دم ابی محکم ببند بالا بعد فر کن عکس میفرستم برات 

مادرتم موهاش کوتاه یاباید بقول دوستان اروپایی درست کنه یا اگر میخواد ببنده یه مدل خیلی ساده 

کرم پودر درجه یک برای بدنتون بگیر مشکلات پوستیتو بپوشون

آخه همه جاش بازه لباسم کرم پودر درجه یک از کجا پیدا کنم تازه پاهام پوست مرغی و لک جوش هست بد میشه کرم بزنم 

آخه می‌دونی من مدل باز فر دوست دارم و خوب مو مزارم کم میشه موهام چیکار کنم از مدل جمع بدم میاد

به ارایشگرت بگو ببین نر اون چیه

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

شنا موهاتو دم ابی محکم ببند بالا بعد فر کن عکس میفرستم برات مادرتم موهاش کوتاه یاباید بقول دوستان ار ...

اره دقیقا از این مدل ها که روی مو رو دم اسبی میبندن و بعد فر میکنن مامانم گفت این طوری درس کن عکس بفرست لطفا