بچه ها ما عروسی دعوت شدیم عروسی عموم حالا لباس گرفتم ببینید خوبه من هیجده هستم یکم هم شکم و پهلو دارم پوستم هم گندمی هست به این لباس ها چه آرایشی و مدل مو میاد و مامانم هم شکم و پهلو داره و قد متوسط
دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
خوب از همون جا بخیرید چون این شهر دوره به شما من استان مرکزیم من زدم دیوار لباس مجلسی اجاره ای و شهر هم زدم آورد شما هم بزن یا برو لباس مجلسی فروشی یا مزون بیشتر مزون ها اجاره میدن بپرس
لباس مادر و هم خودتون زیبا و به سنتون میخوره برا شما موهاتو با این لباس بالا ببندی بهتره مادر موهاشو ...
مرسی عزیزم مامانم موهاش کمه یعنی کوتاه و اینکه مامانم از موهای باز بدش میاد یا فر خیلی دوست نداره به نظرت جمع بالا بهتر نیست چون لباسش آستین داره ولی من برعکس هستم من م.های باز فر دوست دارم از موهای جمع بالا متفرم و این جوری به نظرم خیلی لباسم باز میشه اگر جمع کنم
آخه میدونی من مدل باز فر دوست دارم و خوب مو مزارم کم میشه موهام چیکار کنم از مدل جمع بدم میاد
به ارایشگرت بگو ببین نر اون چیه
دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن