2777
2789
عنوان

زن همسایمون شبا عربده میکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2283 بازدید | 103 پست

اسی ولشون کن واسه خودت دردسر درست نکن این ادما با پلیس هم ادم نمیشن جزاینکه کاری میکنی که واست دردسر بشه به صاحبخونه بگو بهشون بگه که ساختمون ب گند کشیدین یا مدیر ساختمون بگه که خودش اومده دیده واززبون خودش بگه بهتره 

گفتیم اونم تذکر داده ولی بی فایدست

از صاب خونه بخواین که بیرونشون کنن. فقط همین. به نظرم به پلیس اصلا زنگ نزن و با توجه به اینکه آدم درستی نیستن خودتو مستقیم باهاشون در ننداز. همه ی همسایه ها از صاب خونه بخایین بیرونشون کنن

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با صابخونه صحبت کنین . بگین واقعا مارو اذیت میکنن. باهاشون اتمام حجت کنه. یا درست رفتار کنن یا ازونج ...

نمیدونم چی بگم.با خودم میگم دختر بزرگترش طفلی رو خیلی عذاب میده و میزنتش و عربده میکشه  شاید یک ساعت ادامه داره آخرش نمیدونم چی پرت میکنه مبله نمیدونم چپ میکنه که کف خونمون میلرزه.بچه سنگ کوب میکنه و میدوه از اینور خونه به اونور صدای گریش میاد که داره میدوه.با خودم میگم اون بچه هارو از دستش باید نجات بدم باز میگم دنبال شر نگرد.نمیدونم چکار کنم

شما تو خونشی که میدونی تا ساعت ۲ ظهر خوابه بچه هاش نه اب نه غذا دارن؟؟! کجا زندگی میکنید که همچین هم ...

تا وقتی خوابن انگار کسی خونه نیست همینکه بیدار میشن دختر ۱۰ماهه داره گریه میکنه و اون کوچولوی دیگش صداش میاد میفهمم بیدار شدن 

واای خدای من خیلی تحمل اتون بالاست .فقط بچه هاش در آینده مشکل پیدا میکنن.خودش هم حتما شیزوفرنی داره ...

دقیقا تمام فکرم دختراشه.خودمون تحمل میکنیم ولی اون طفلیهارو نمیتونم تو این شرایط ببینم.نمیدونم آیندشون چی میشه.الانش که مشخصه.فقط میخوام یکاری واسشون بکنم.ولی نمیدونم چکار.بارها رفتم و گفتم دخترت بیاد پیش دخترمن باهم بازی کنن تا یکم آروم بشی.ولی نمیذاره

واای خدای من خیلی تحمل اتون بالاست .فقط بچه هاش در آینده مشکل پیدا میکنن.خودش هم حتما شیزوفرنی داره ...

میخوام صداشو ضبط کنم واز شرایط راه پله ها عکس بگیرم و به آسایشگاه روانی تماس بگیرم ببینم میتونن ببرنش