2777
2789
عنوان

زن همسایمون شبا عربده میکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2283 بازدید | 103 پست
زنگ بزن پلیسبگو همسایه مون خیلی وقته مردم ازاری انجام میدهبگو ظاهرشون موجه نیست وضع زندگیشون و همه چ ...

باورت میشه نیاز به آب و تاب نداره فقط لازمه کل واقعیتشونو بگم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آدمهای ناجوری هستن منم بچه مدرسه ای دارم

هر چقدرم ناجور باشن تحویل پلیس بدی میگرخن مثله چیی

بعدم شما رو ببینن ممکنه شلوارشونو از این بعد خراب کنن به جا آپارتمان 

پس هر چه زود تر زنگ بزن هیچی نمیشه

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

کثیف کاری سرو صدا میتونید با مدیر ساختمان هماهنگ کنید یا اقدام قانونی کنید از طریق پلیس ولی اینکه بگید  با اورژانس اجتماعی تماس میگیرم برای سیگار کشیدن باباش داد زدن زنه فقط دست انداختن خودتونه 

تازه مادر خانومه هر چند وقت یبار میاد خونه دخترشو تمیز میکنه. صداشون میاد که با مادرشم دعوا میکنه که گمشو بیرون

مادرش اومد درخونمون و ازم شماره گرفت همون اوایل که نمیشناختمشون.

بعدا بهم زنگ میزد که داماد و دخترمو دعوا کنید که دور ورشونو جمع کنن شاید به خرف شما گوش بدن

بنده خدا بهم میگفت سر نمازت دعا کن که بمیرم و از دستشون راحت بشم.شاید برای همین من حساس تر شدم.

نه اصلا

در لغت درسته.

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! (لازم به ذکره که منظور من غلط تایپی نیست، اشتباه تایپی ممکنه برای هرکسی پیش بیاد)

بچه ها من آموزش خیاطی رایگان دارم روبیکا

درخواست بدین لینگ رو بفرستم

آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان  https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید

اینجوری نمیشه که ، سر و صدا ، پوشک تو راه پلهمدیر ساختمون دارین اون تذکر بده تهدید کنه به شکایت به ش ...

خودمون مدیریم و همسایه هامون شاغلن ولی تصمیم داریم باهشون صحبت کنیم