2777
2789
عنوان

زن همسایمون شبا عربده میکشه

2281 بازدید | 103 پست

همیشه تا ظهر ساعتای۲ظهر خوابن.با دوتا بچه کوچیک نه آبی نه غذایی

از اونطرف تا ساعت۳صبح با تمام توانش زنه عربده و نعره میکشه و باهمه دعوا میکنه.خجالتم نمیکشه.با شوهرش فحشهای بد میده.دخترای کوچکش از ترس گریه میکنن زنه بیشتر عربده میکشه طوریکه صداش از حالت صدای انسان خارج میشه و بچه هاش کُپ میکنن و ساکت میشن. در طول روزم همینه.

بارها تصمیم گرفتم اورژانس اجتماعی تماس بگیرم

ولی میفهمه من تماس گرفتم.چون بارها بهش تذکر دادم که با بچت اینطوری رفتار نکن

متاسفانه همسرشم آقای زیاد موجهی نیست. کلی سیگار میکشه.دستاش پر از خالکوبیه.راه پله هاشون پر از ته سیگار و آشغالهای خونشونه.پوشکهای دخترشو راه پله میذاره و چند هفته میمونه و همه جارو بو میگیره.

مگه سر جالیزاره 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طوریکه صداش از حالت صدای انسان خارج میشه 💀 اسیییییی

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

خب عزیزم بنظرت با این وضیعت که گفتی 

صلاح نیست زنگ بزنی بیات ببرنشون؟؟

خب بفهمم تو بودی مگه میترسی این همه عذاب کشیدید 

از حقتون دفاع کنید

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

زنگ بزن پلیس

بگو همسایه مون خیلی وقته مردم ازاری انجام میده

بگو ظاهرشون موجه نیست وضع زندگیشون و همه چی خیلی مشکوکه

اب و تابشو زیاد کن تا بیان

حتما زنگ بزن تا ثبت بشه

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄