2777
2789

واقعا فاز بعضیا درک نمیکنم خانمه تاپیک زده میگ من مذهبی بوده خانوادم شوهرم مذهبی و چادری دیده منو بعد الان میخوام چادر بزارم کنار قبول نمیکنه😑وقتی در بیارم اخم و تخم راه میندازه

خب بنده خدا اون ترو اینجوری دیده فازتون چیه واقعا؟؟؟ چرا یکی دیگ ازار میدید ؟؟؟ از این ادما کم نیستنا بعد ازدواج رنگ عوض مسکنن درد شماها چیه؟ 

هم مرد هم زن تو مسائل مختلف دیدم رنگ عوض میکنن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شاید طرف واقعا نظرش تغییر کنه ازدواج ادما ۲۰  ۳۰  ۴۰ سال طول میکشه یه عمره   ادما با گذر زمان تجربه کسب میکنن و تغییر عقیده میدن لازمم نیست براش از بقیه نظرسنجی بکنن 

این به کسی ربطی نداره هر کی مالک خودشه فقط

درست میگی 

حالا میان از خانومه دفاع میکنن

ولی مسئله اینه که اون آقا طبق معیارهاش انتخاب کرده و اگه خانم نمیخواسته بپوشه باید قبل عقد میگفت

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

همینجا دیروز یل مریرورز یه تاپیک بود خانمه گفت شوهرم بعد ازدواج  با من نماز ننیخونه الان 

اولش میگفته میخونم 

واقعا درست نیست حق الناسه اگر داریم ادا در میترم تا یکیرو گول بزنیم یا دروغ میگیم

دردشون اینه ک فکر کردن از خونه پدرشون فرار می‌کنند و میان خونه شوهر آزادیه

واقعا هم هست اگ قبلش ب طرف بگی و بفهمی خط سوش چیه اگ قبول کرد ک هیچی نکرد هم خدافظ 

نکه یهو رنگ عوض کنی

اره ولی دختر خالم کلا به اجبار خانواده و یه سری شرایط داشت مجبوری می پوشید ازدواج کرده حدودا دو سال اصلا چادر نمی پوشه حجابش در حد معمولی کلی تغییر کرده دیگ چون شوهرش راضی هست اینطوری خانواده‌اش دیگ کاری نمیتونن بکنن

وقتی پلک میزنی میرسه آسمونم به زمین 🦋             شما صاحب اثری😍🤗 با اون چشمای قشنگُ عصبی