✅ داروها:
دوستان داروها بسته به شرایط هر شخصی باهم فرق دارن،ولی من یسری مهم ها رو میگم خدمتتون.
ظرف جا قرصی از داروخونه خریدم و قرصها رو ب اندازه یه هفته داخلش میچیدم و راحت بودم دیگ نیاز نبود قاطی کنم، وامپولها هم باید سر ساعت تزریق بشن و این خیلی مهمه .
✔️آمپول پروژسترون از ۵ روز قبل انتقال هر روز و یک روز در میان بعد انتقال دارم.
✔️آمپول انوکساپارین هرروز دور ناف دارم.
✔️شیاف پروژسترون(ژل کرینون)هر شب بعد انتقال یکی.
✔️قرص استرادیول روزی ۳ عدد قبل و بعد انتقال .
✅تغذیه قبل انتقال:
سعی کردم گرمی بخورم، ناشتا آب ولرم و عسل و دارچین میخوردم، سعی کردم سردیجات و حذف کنم.
شبها با روغن گرم،شکممو ماساژ میدادم و روش سلفون میکشیدم و روش کمربند پشمی میپوشیدم،پیاده روی داشتم،صبح ها کاچی میخوردم.لوبیا سبز آب پز شبا میخوردم یه کاسه واس ضخامت رحم عالیه که من روز ۱۰ پریودی رفتم دکتر گف ضخامت ۹ و رحمت سه خطی شده و عالیه.
از روز ۴ پریودی هم کمر و هم زیر ناف رو بادکش انداختم چون واس خونرسانی به رحم عالیه،مامانم تو خونه برام مینداخت،تا دوروز مونده ب انتقال اینکارو کردم.
قیمه و قرمه و سوپ پختم و فریز کردم و دو هفته انتقال راحت بودم.
شب قبل انتقال آب و نشاسته خوردم، روز انتقال ناشتا و بعد از انتقال،برگشتنی هم خوردم .
صبح روز انتقال هم کله پاچه خوردم .
✅️تغذیه بعد انتقال:
⚜️️مایعات مصرفی تا روز ازمایش: آب سرد و نشاسته یک لیوان، آب یک انار،شیر سویا دو لیوان،دمنوش به،آب فراوان و ناشتا ۲ لیوان،آب انجیر خیس خورده
️⚜️صبحانه: مربای به و چند عدد گردو
⚜️غذاها: بدون ادویه بودن فقط نمک و زردچوبه استفاده کردم
لبنیات،ماکارانی،سیب زمینی همه مدل،لوبیاپلو،برنج و قیمه و قرمه،سوپ و اش،کوکو، ابگوشت و...
خوراکی های ممنوعه:عدس،شوید،باقالی،زرشک و زعفران و آب هویج وسبزی جعفری وگشنیز، جگر و چیزای قاعده اور
اینم بگم خیلی حساسیت نشون ندادم،مثلا تو سوپم هویج و سبزی جعفری و گشنیز داشت،خوردم،اینکه سبزی و مستقیم تو سبزی خوردن بخورم نه اینکارو نکردم.
⚜️دعاها:روزی ۱۰۰۰صلوات،وگوش دادن سوره بقره.
⚜️استحمام: تا یک روز قبل از آزمایش حموم نرفتم فقط یکبار سرمو شستم،هرروز لباسامو عوض میکردم هم برای روحیه خودم هم برای اینکه حس تمیزی داشته باشم ،بی بی چکم ک مثبت شد با خیال راحت یه دوش کوتاه گرفتم
(سخت بود ولی قابل تحمل)
⚜️استراحت: سه روز اول تا حدودی کامل بود ولی باز مجبور میشدم پاشم ولی از روز چهارم نسبی شد،ینی بیشترین بخش روز استراحت بود فقط در حد آشپزی سبک و شستن چند تا ظرف و ی سری کارها بلند میشدم
جاروبرقی اصلا نکشیدم ،خم و راست شدن هم نداشتم خیلییی کم بود از زانو کمک میگرفتم
⚜️دستشویی فرنگی استفاده کردم
⚜️تمام داروها و وسایل مورد نیاز(آب،لیوان،داروها تو ظرف جاقرصی و امپولا،موچین و آینه،دفتر وخودکار،نشاسته،انجیر)بالاسرم بود که هی بلند نشم
⚜️آمپول HCG روز سوم و هفتم انتقال داشتم که همون روز هفتم بی بی چک زدم بشدت پررنگ بود
روز ۹ زدم کمتر از قبل رنگ گرفت (این دو تا تست رو بخاطر دل خودم زدم و میدونستم بخاطر امپولا مثبته) شما از این کارا نکنید.
🎁روز ۱۲ انتقالم و روز مادر امسال، بی بی پررنگ شد
🎁روز ۱۳ انتقال بی بی پررنگ شد
⚜️روز ۱۴ با احتساب روز انتقال،آزمایش مثبت شد و بتام ۷۰۰ شد.
⚜️روز ۱۶ انتقال، م
جدد بتامو تکرار کردم و ۲۹۲۰ شد .