2777
2789

بالاخره بعد از ۷ سال انتظار 😞و ۳ سال دارو درمانی و دو تا بارداری شیمیایی😥(بخاطر dfiبالای اسپرم) من هم با اولین آی وی اف و انتقال، نتیجه مثبت گرفتم☺️🥰 و لطف خدا شامل حالم شد وخدایا شکرت بابت معجزه ت و حال خوبی که برامون خواستی🤲،این لحظه رو برای همه خانمهای عزیزی که تو این راه با من هم مسیر بودن و سختی هاو رنج های زیادی کشیدن آزرو میکنم🤲، واز همون لحظه اول به یاد همتون دعا کردم و هیچ کس به اندازه خودمون نمیدونه چقد این مسیر،مسیر سخت و پر تلاشی هست...

ای وی اف مسیر سختی هست ولی نه به اندازه ای که من تو ذهنم سختش کردم.

اینم بگم مبلغی که کلن هزینه کردم حدود ۷۰ میلیون شد بدون بیمه،و اینم بگم قبل از انتقال هیستروسکوپی شدم واس اینکه یه پولیپ زیر یک سانت داشتم که دکترم گفت باید قبل انتقال رحمت خالی و تمیز بشه که هزینه ش تقریبا ۱۴ میلیون شد.

👈تویی که داری این متن و می‌خونی میخام بهت بگم فقط و فقط از صمیم قلبت از خدا بخواه و همه چیو بسپار به خودش و امام حسین رو واسطه کن،بی شک امام حسین دست خالی برنمیگردونتت امید داشته باش🌱

✅دوستان سعی کردم کارهایی ک انجام دادم رو با نکات براتون به اشتراک بذارم مطمئنم به دردتون میخوره.

✅قطعا که اول خواست و لطف خدا هست و اینکه شرایط بدن ها باهم فرق می‌کنه و من هر اتفاقی برای خودم افتاد برای شما ثبت کنم.

بعد از خواندن مطالب ،هر سوالی داشتین تا جایی که بتونم با جون و دل پاسخگو خواهم 

بود.

خدایا شکرت 🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

🧑‍🍼مامانای منتظر، من خودم چون دنبال علائم بودم ، بخاطر همین دونه ب دونه علایم رو نوشتم تا بدرد اونایی ک دنبالش هستن بخوره ی روزایی کم و زیاد میشد ولی تقریبا هرروز داشتم :
⚜️درد سینه از ۶ روز قبل انتقال بخاطر تزریق پروژسترون داشتم و تا ۳ روز اول انتقال،شدید بود ولی ب مرور کم شد ولی از بین نرفت.الان هم که مثبت شدم درد سینه هام کم هست.
⚜️روزها مخصوصا صبحها پاهام یخ بود(که اینم میگفتن نشونه منفی بودن انتقاله)که برای من نبود، لرز هم بعداینکه ازمایشم مثبت شد،گرفتم،ک مامانم گفت بخاطر قند پایینته،و درست گفت چون اشتهام صفر شده بود و چیز درستی نمی‌خوردم شبا لرز میکردم . 
⚜️لحظه بعد انتقال دل‌درد پریودی و تیرکشیدن یکی از دندونام(نمی‌دونم این موضوع ربط داشت یا ن ولی من برای حدود چند دقیقه حسش کردم)رو داشتم.
⚜️روز دوم: نبض زیر نافم شروع شد (این علامت و تا همین الان دارم)و گر گرفتن و داغ شدن شکم و کمی صورت.
⚜️روز سوم: یک ساعت حس ترکیدن حباب زیر ناف(مثل حالت جرقه زدن) و سردرد کم.
⚜️روز چهارم:شروع کمردرد
⚜️روز پنجم: موقع غروب کمی حالت تهوع و درد تخمدان ها و کمی دل‌درد پریودی
⚜️روز هفتم: کمردرد شدید نزدیکی ظهر 
⚜️روز هشتم: ترشح ابکی.
⚜️روز۱۱: انقباض رحم همراه با خروج ترشح آبکی برای چندین بار.
✅از روز ۱۰ هم حالت تهوع و ضعف زیاد ،تشنگی زیاد مخصوصا شبها ،تنگی نفس موقع صحبت کردن.
✔️✔️نکته مهم:گلاب به روتون موضوع مهم تو این پروسه یبوست هست، باید خیلی مراقب باشید،انجیر خیس خورده و آب ناشتا حتما میل کنید, اگه خیلی درگیر شدید شربت راکسی ژل یا همون منیزیوم هیدروکسید هم نیم ساعت قبل غذا میتونید میل کنید(اگر یبوست شدید نگران نباشید با عرض معذرت برای من پیش اومد که ۳ ،۴ روز اول هم ب خودم خیلی فشار آوردم و زور زدم ولی اصن نگران نباشید)ببخشید صریح گفتم چون موضوع خیلی شایعی هست و خودتونو اصلن نترسونید.

خدایا شکرت 🌱

✅ داروها: 

دوستان داروها بسته به شرایط هر شخصی باهم فرق دارن،ولی من یسری مهم ها رو میگم خدمتتون.

ظرف جا قرصی از داروخونه خریدم و قرص‌ها رو ب اندازه یه هفته داخلش میچیدم و راحت بودم دیگ نیاز نبود قاطی کنم، وامپولها هم باید سر ساعت تزریق بشن و این خیلی مهمه .

✔️آمپول پروژسترون از ۵ روز قبل انتقال هر روز و یک روز در میان بعد انتقال دارم.

✔️آمپول انوکساپارین هرروز دور ناف دارم.

✔️شیاف پروژسترون(ژل کرینون)هر شب بعد انتقال یکی.

✔️قرص استرادیول روزی ۳ عدد قبل و بعد انتقال .

✅تغذیه قبل انتقال:

سعی کردم گرمی بخورم، ناشتا آب ولرم و عسل و دارچین میخوردم، سعی کردم سردیجات و حذف کنم.

شبها با روغن گرم،شکممو ماساژ میدادم و روش سلفون می‌کشیدم و روش کمربند پشمی میپوشیدم،پیاده روی داشتم،صبح ها کاچی می‌خوردم.لوبیا سبز آب پز شبا می‌خوردم یه کاسه واس ضخامت رحم عالیه که من روز ۱۰ پریودی رفتم دکتر گف ضخامت ۹ و رحمت سه خطی شده و عالیه.

از روز ۴ پریودی هم کمر و هم زیر ناف رو بادکش انداختم چون واس خون‌رسانی به رحم عالیه،مامانم تو خونه برام مینداخت،تا دوروز مونده ب انتقال اینکارو کردم.

قیمه و قرمه و سوپ پختم و فریز کردم و دو هفته انتقال راحت بودم. 

شب قبل انتقال آب و نشاسته خوردم، روز انتقال ناشتا و بعد از انتقال،برگشتنی هم خوردم .

صبح روز انتقال هم کله پاچه خوردم .

✅️تغذیه بعد انتقال: 

⚜️️مایعات مصرفی تا روز ازمایش: آب سرد و نشاسته یک لیوان، آب یک انار،شیر سویا دو لیوان،دمنوش به،آب فراوان و ناشتا ۲ لیوان،آب انجیر خیس خورده

️⚜️صبحانه: مربای به و چند عدد گردو

⚜️غذاها: بدون ادویه بودن فقط نمک و زردچوبه استفاده کردم

لبنیات،ماکارانی،سیب زمینی همه مدل،لوبیاپلو،برنج و قیمه و قرمه،سوپ و اش،کوکو، ابگوشت و...

خوراکی های ممنوعه:عدس،شوید،باقالی،زرشک و زعفران و آب هویج وسبزی جعفری وگشنیز، جگر و چیزای قاعده اور

اینم بگم خیلی حساسیت نشون ندادم،مثلا تو سوپم هویج و سبزی جعفری و گشنیز داشت،خوردم،اینکه سبزی و مستقیم تو سبزی خوردن بخورم نه اینکارو نکردم.

⚜️دعاها:روزی ۱۰۰۰صلوات،وگوش دادن سوره بقره.

⚜️استحمام: تا یک روز قبل از آزمایش حموم نرفتم فقط یکبار سرمو شستم،هرروز لباسامو عوض میکردم هم برای روحیه خودم هم برای اینکه حس تمیزی داشته باشم ،بی بی چکم ک مثبت شد با خیال راحت یه دوش کوتاه گرفتم 

(سخت بود ولی قابل تحمل)

⚜️استراحت: سه روز اول تا حدودی کامل بود ولی باز مجبور میشدم پاشم ولی از روز چهارم نسبی شد،ینی بیشترین بخش روز استراحت بود فقط در حد آشپزی سبک و شستن چند تا ظرف و ی سری کارها بلند میشدم 

جاروبرقی اصلا نکشیدم ،خم و راست شدن هم نداشتم خیلییی کم بود از زانو کمک میگرفتم

⚜️دستشویی فرنگی استفاده کردم

⚜️تمام داروها و وسایل مورد نیاز(آب،لیوان،داروها تو ظرف جاقرصی و امپولا،موچین و آینه،دفتر وخودکار،نشاسته،انجیر)بالاسرم بود که هی بلند نشم

⚜️آمپول HCG روز سوم و هفتم انتقال داشتم که همون روز هفتم بی بی چک زدم بشدت پررنگ بود

روز ۹ زدم کمتر از قبل رنگ گرفت (این دو تا تست رو بخاطر دل خودم زدم و میدونستم بخاطر امپولا مثبته) شما از این کارا نکنید.

🎁روز ۱۲ انتقالم و روز مادر امسال، بی بی پررنگ شد 

🎁روز ۱۳ انتقال بی بی پررنگ شد 

⚜️روز ۱۴ با احتساب روز انتقال،آزمایش مثبت شد و بتام ۷۰۰ شد.

⚜️روز ۱۶ انتقال، م

جدد بتامو تکرار کردم و ۲۹۲۰ شد .

خدایا شکرت 🌱

مباركا باشه سالم و عاقبت بخيرباشه.

نگران فردايت نباش خدا از قبل آنجاست.( خدايا به تمام كساني كه باردارن سلامتي بده و به آنهائي كه منتظرن به حق بزرگيت نعمت بچه دار شدن عطابفرما.)