2777
2789
عنوان

ورزشش

56 بازدید | 9 پست

میگم که خانما شما با برنامه های ورزش در خانه لاغر شدید بدون اینکه پوست صورتتون شل شه؟؟

فعلا وقت باشگاه رفتنو ندارم

- پُشتِ اَبࢪهآ نُوࢪ هَنوّز نَفَس میّڪِشِہ!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تغذیه خیلی مهمه 

بله تو خونه میشه ورزش کرد 

سفیده تخم مرغ کره بادم زمینی موز شیر کلم بروکلی سبزیجات خیلی زیاد 

سالاد 

جو‌ دوسر ….. زیاد مصرف کن 

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    کاربری که کاربریش تگ نمیشه 🤍

رژیم +ورزش (منم تو خونه ورزش میکنم ) هم لاغر شدم هم بیشتر سایز کم کردم کلا صورت پُری دارم لاغر بشم ص ...

اها خوبه پس مرسی

پوست بدنتترک نخورد؟من میترسمم پوستم خراب شه

اها خوبه پس مرسیپوست بدنتترک نخورد؟من میترسمم پوستم خراب شه

ترک پوست برا چاقیه  

تو لاغری نشون میده فقط

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
خوبه پسمن تازه میخوام شروع کنم با کالری شمار و ورزش لاغر کنمم اگه راهکاری داری که به دردت خورده ممنو ...

منم کالری شماری میکنم فقط  اولش سخته صبوری کن چیزی که باعث شد زودتر جواب بگیرم کم کردن شیرینی و برنج و نون بود بیشتر غذاهای آب پز میخورم حجم کم و دفعات بیشتر مثلا یک وعده ناهار رو تقسیم میکنم در دو وعده میخورم اینجوری کمتر احساس گشنگی میکنم 

منم کالری شماری میکنم فقط اولش سخته صبوری کن چیزی که باعث شد زودتر جواب بگیرم کم کردن شیرینی و برنج ...

اهان ممنون اره منم یه مدته قندو کامل حذف کردم و شیرنیم خیلی کم میخورم اما برنجو زیاد میخورم ک ایشالا کم میکنم😂

من چون درسم میخونم حس میکنم گشنگی سختهه ولی خب اوکی همین روشو انجام میدم