2777
2789
عنوان

کاش نامزدم بهم خیانت کنه🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1155 بازدید | 70 پست

بنظرم ی کم دل ب دلش بده. مثلا سعی کن این کلماتی ک من ب دردت نمی‌خورم  رو دیگه پیشش نگی یا حتي ب شوخی نگی از انتخابت پشیمونی ک ناراحتش نکنی، عوضش سعی کنی ی کم کارهایی رو انجام بدی ک اون دوست داره. مثلا از کربلا رفتن شروع کن. ی سفر زیارتی باهاش برو، یا حداقل یکی دوتا از مراسمات مذهبی رو باهاش شرکت کن. شاید خوشت اومد. دکترت هم عوض کن. پیش یکی برو ک بهت انگیزه و امید زندگی بده. شوهرت رو هم با خودت ببر. نمیگم کلا عوض شو بشو ی آدم دیگه ولی اگر دوسش داری ک مطمئنم داری ی کم باهاش راه بیا. یعنی برات بشه انگیزه ازکجا معلوم شاید با همین کارا اختلالی ک میگی ام بهبود پیدا کرد

اون روز عصبانی بودم بهت گفتم‌ بی لیاقت، الان عصبانی نیستم، بی لیاقت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیادم ناراحت نباش احتمالا اون چهار قطبی باشه😅 زندگی با آدم زیاد معتقد ومذهبی خیلی سخته 😴من نمی دون ...

هیچوقت منو نخاست تغییربده پیشنهاد میداد ولی تغییر نه من مانتویی هم ارایشم میکنم چیزیم نمیگیه

چرا سعی نمیکنی تو هم برای زندگیت قدمی برداری؟ وقتی اون اینقد از خود گذشتگی میکنه پس تو چی؟ به نظرت ز ...

همش به همین فکر میکنم گاهی خودمم میترسم تااخرعمر تنها بمونم مردی مثل این دیگه سمتم نیاد بشدت ادم احسایه دائم درحال محبت کاش یه اخلاق بدی داشت دلم قرص میشد برای رفتن