2777
2789

خوشحال میشه .  میدکنم  علاقه داره ب تاپ و شلوارک  . ولی  برا تولدش چی اخه .  شما هرچی گرفتید برا شوهرتون یا   ایده دارید بگید. تولد شوهرم چن  هفته بعد روز مرده.

ما معنی صبریم ک ایوب نداند.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پیرهن

کفش

ساعت 

عطر

عینک آفتابی

وسیله مرتبط با کارش

وسایل باشگاه مثل قمقمه و اینا

ایرپاد

هارد

هدفون

قلم گوشی

تیشرت شلوارک

پلیور

کاپشن

هودی و شلوار

کیف سامسونت

کیف پول

ست چرم

ریش تراش

ابزار فنی

چراغ قوه

پاور بانک

❌️لطفا لایک نکنید آفلاین هستم❌️

من واسه روز مرد واسش یه گلدون زاموفیلا مشکی گرفتم ، خیلی دوستش داره . واسه تولد نمیدونم چی بگیرم ولی 

بعضی وقتها باید دست برداریم ازغصه خوردن و خراب کردنِ روزهایمان.باید بدانیم اگر تلاشمان را کردیم و راهمان را درست انتخاب کردیم پس بقیه‌اش دیگر دستِ ما نیست.ما وظیفه‌مان را انجام می‌دهیم بقیه‌اش دیگر دست خداست و خواست خودش.بسپاریم به خدا و آرام باشیم ،با 

برای تولدش هیچی پول نداشتم یه کیک خامه ای درست کردم خودم ولی واسه روز مرد جبران میکنم 

ست ورزشی میگیرم

احتمالا یه دورس و شلوار لی 

یا چون عروسی داریم ببرمش یه ست کت و شلوار کامل بگیره