ترن.س بودن یه مشکله که باید برطرف بشه و بهش کمک کردولی همجنسگرایی واقعا یه بیماری روانیه که باید درم ...
میدونید جالبیش اینه منم مثل شما فکر میکردم
ی سری سر ی موضوعی رفتم پیش یه روانشاسی که اتفاقا خیلی هم کارشون خوب و مطمئن بود در مورد یکی از همکلاسی هام که این مشکل رو داشت گفتم و اونم خیلی راحت گفت نه این بیماری نیست و اگه طرف فاز نگرفته باشه و واقعی باشه خیلی هم معمولیه و حتی خودش مراجعه کننده کاپل اینجوری داره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدا برای ت.رنس بودن راهو باز گذاشته ک شرعی حلاله بره تطبیق جنسبت بده
ولی همجنسگرایی یه بیماری روانیه که باید درمان شه و وجود خارجی نداره
متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂
به نظرم همشون بیماری روحی و جنسی دارن باید درمان شن
طبیعی نیست این اختلالات
و خطرناکه ...
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
میدونید جالبیش اینه منم مثل شما فکر میکردم ی سری سر ی موضوعی رفتم پیش یه روانشاسی که اتفاقا خیلی هم ...
نظر روانشناس باعث نمیشه اصل ماهیت خلقت تغییر کنه...
وگرنه روانشناس ها الان میگن خ.ا در حد کم نرماله!!!!!!!!! ولی واقعا نیست! کم یا زیاد یه سم فرقی نمیکنه بهرحال سمه
متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂