2777
2789
عنوان

کاش نامزدم بهم خیانت کنه🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1155 بازدید | 70 پست
😂😂😂😂😂مرسی

هم خوشگلم هم خوشتیپ شوهرم آدم حسابم نمیکنه خونه داریم بیسته هر روز غذاهای خوشمزه انقدر اذیتم میکنه آرزوی مرگ میکنم نمیدونم شماها این شانسارو از کجا میارید من نماز خونم اون خدا پیغمبر قبول نداره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو هم باهاش همراه شو 

ببین نماز خوندن یا کربلایی که اینقدر اصرار کرد چی داره که ول کنش نیست

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم

زیادم ناراحت نباش احتمالا اون چهار قطبی باشه😅

زندگی با آدم زیاد معتقد ومذهبی خیلی سخته 😴

من نمی دونم چرا آدما میرن سراغ یکی بعد میخوان طرفو باب میل خودشون تغییر بدن خوب میرفت یه دختر طلبه ای چیزی از اول انتخاب میکرد 

حالا هم که تو رو انتخاب کرده باید همونجور که هستی بخوادت 

چرا سعی نمیکنی تو هم برای زندگیت قدمی برداری؟ 

وقتی اون اینقد از خود گذشتگی میکنه پس تو چی؟ 

به نظرت زندگی و ارامشت ارزش تلاش کردن نداره؟؟؟؟؟؟ 

اگه ازدستش بدی اون حتما گزینه ی بهتر از شما گیرش میاد اما ایا تو هم کزینه ی بهتر و با اخلاق تر یا ادمی در همین حد که برات ارزش قائل بشه پیدا میکنی؟؟؟ 

فرصت های زندگیتو از دست نده که بعدا حسرت بخوری بگی کاش زمان به عقب برمیگشت

اسی میشه توضیح بدی از اختلال دو قطبی یعنی چجوری رفتارمیکنی؟

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم) کاربرسال ۹۷ هستم.. یه آبانیه جذاب😌که نه مغرورم نه خودشیفته..من به آرزوهام قول رسیدن دادم💪

هم خوشگلم هم خوشتیپ شوهرم آدم حسابم نمیکنه خونه داریم بیسته هر روز غذاهای خوشمزه انقدر اذیتم میکنه آ ...

عزیزم چرا حس ناکافی بودن رو به استارتر میدی

این اختلال ممکنه بصورت ژنتیکی بهش رسیده باشه

نه شما تو زیباییت دخیل بودی نه استارتر بخاطر اختلالش

این طرز قضاوت اصلا درست نیست

من خیلی با بیماری دو قطبی اشنایی ندارم فقط میدونم یه مدت خیلیی سرخوشن یه مدت خیلیی غمگین 

من خودمم ازون ادماییم که نمیخام دیگران یک لحظه ام بخاظرم اریت بشن ولی بنظرم شپا مشکلت چندان بزرگ نیست که انقدر خودتو پایین میبینی

باور کن دور از جون ادم هزار تا مریضی داشته باشه بهتر ازین ه حسود باشه بهتر ازینکه حیانتکار باشه بهتر ازینکه..

هرکس یه نقصی داره تفص شمام اینه تفاوت اینکه بقیه میتونن نقصاشونو قایم کنن شما نمیتونی

عوض سعی کن تو بقیه ی لحاظ بی تقش باشی ولی خوتو اذیت نکن مطمئننا طرفتم یه ایراداتی داره