2777
2789
عنوان

شما پول بابت گوشی ایفون شانزده میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 61 پست
من ب حدی دوست دارم ک بقیه میدونن عاشق گوشی ایفونم از طرفیم مودیم دلم میگ اینقد هزینه برای کوشی ظلمه ...

اخه باید کارایی خاصی داشته باشه که عاشقش باشی.. فقط چون یه ارم ایفون داره عاشقشی..نمیدونم .. اصلا نمیتونم درک‌کنم.. شایدچون من ادم اقتصادی هستم. شایدم‌ چون زیاد به داشته های دیگران تمرکز  ودقت نمیکنم

پارسا پسرمامان😍
من اصصصلا به گوشی دیگران دقت نمیکنمم..باور میکنی جاریم دوسال بود گوشی ایفون داشت من نمیدونستم..یعنی ...

من خواهرم گوشیش آیفون بود.  من نمیدونستم یعنی اصلا واسم مهم نبود ودقت نکرده بودم   

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخه باید کارایی خاصی داشته باشه که عاشقش باشی.. فقط چون یه ارم ایفون داره عاشقشی..نمیدونم .. اصلا نم ...

منم نمیدونم امکاناتش چیه  دیدم مارک آیفون نماد باکلاسی و پولداری تو ایرانه😂

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
اخه باید کارایی خاصی داشته باشه که عاشقش باشی.. فقط چون یه ارم ایفون داره عاشقشی..نمیدونم .. اصلا نم ...

ادما باهم فرق داره من یه دختر عمو دارم شوهرش رییس بانکه باورت میشه گوشیش جی ۷ باشه و ماشین نداشته باشه خونه ی بزرگ و آنچنانی دارن ولی اسباب خونشون معمولیه من شوهرم کارگروه وسایل خونم از اون شیک تره 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
من خواهرم گوشیش آیفون بود. من نمیدونستم یعنی اصلا واسم مهم نبود ودقت نکرده بودم

منم دقت نمیکنم فقط یبار یکی از اقوام ماکه چندتا کارخونه داره و...دقت کردم بش ب لباساش و گوشیش که  دیدم سامسونگ بود😁لباساشم مارک خوب ولی گرون نبودن ولی هرسال سفر خارجی میره طلا و...زنش زیاد داره همجوره تو رفاهن ولی گوشی و .. معمولی داشت

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
ادما باهم فرق داره من یه دختر عمو دارم شوهرش رییس بانکه باورت میشه گوشیش جی ۷ باشه و ماشین نداشته با ...

نه. اتفاقا  من برام مهمه خونه وزندگیمم شیک ومدرن باشه.وهرجا میرم به وسایل خونه خوب دقت میکنم.وسعی میکنم ایده بگیرم

هرچی بخوام بخرم کلی میگردم بهترینشو بخرم...ولی واقعا مارک گوشی  برام هیچ اهمیتی نداره..مهم کاراییشه..

پارسا پسرمامان😍
منم دقت نمیکنم فقط یبار یکی از اقوام ماکه چندتا کارخونه داره و...دقت کردم بش ب لباساش و گوشیش که دی ...

دگ هرکسی ب یچی علاقه داره 

من خودم ب شخصه زیاد طلا دوس ندارم

پولشو دارم ولی دل خریدشو ندارم😂😔👈👉

دلم میگه گوشی عقلم میگه سرویس طلا 

بین دل و عقلم دعواشده😂

یا دارم به گوگل ثابت می کنم ربات نیستم یا به مامان بزرگم ثابت می کنم گشنم نیست...