اگه پولداری چرا که نه ولی معمولی داری زندگی میکنی دیوونه ای
فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
همه چی نصب میشه اپ استور و سیب اپ تمام اپای ایرانیو نسخه iosدارن
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
نه واقعا اونقدر پول نمیدم اگه افتاد یا گوشی یه چیزیش شد چی
برای به مرفه بی درد خوبه
آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم
مورد دوم😁کلا دوست ندارم تو طایفه ای میرم دست بقیه هست دست من نباشه از بچگی دوست نداشتم از هیچکس کمت ...
من اصصصلا به گوشی دیگران دقت نمیکنمم..باور میکنی جاریم دوسال بود گوشی ایفون داشت من نمیدونستم..یعنی اصلا برام مهم نبود گوشیش چیه..تا وقتی چوشیش به مشکل برخورده بود گفتممارم گوشیت چیه گفت ایفون 😁گوشی خودمم یه سامسونگه معمولیه.
نمیشه گف پولدار پولدار یه خونه دو طبقه یه ماشین و دو تا مغازه اجاره ای برای کاسبی داریم
ببین کسی این گوشی بنظرم میخره که اگه دزدیدن ازاش نابود نشه
فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
عزیزم بستگی ب خودت داره و شرایط مالیتون اگ خودت و شوهرت درامد بالا دارید بخر ولی من خودم چون دوتا بچه دارم هرچقدرم پولدار باشم بازم سامسونگ میخرم و بقیه پولشو میدم ی چیزی برا آینده بچهام
لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید
دقیقا رو دلم مونده از زمانی ۱۲تو بازار اومد رو دلم گوشی ایفون مونده حالا قدرت خرید ۱۶داریم صبحی شوهر ...
پس حتما برو بخر من خودم اینقدر پول ندارم ولی با همون پول کم هم هیچی نمیزارم به دلم بمونه همین امسال یه آ ۱۰ داشتم داغون شده بود پول نداشتم گوشی بخرم یه دست بند ظریف داشتم فروختم ۲۰ تومن دادم یه آ ۵۵ خریدم اصلا هم پشیمون نیستم شوهرمم گفت خودت می دونی من کاری ندارم
چندتیکه طلا دارم اصلا استفاده نمی کنم ولی گوشی دائم داستمه دارم ازش استفاده میکنم
خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔