2777
2789
عنوان

شما پول بابت گوشی ایفون شانزده میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 61 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره دادم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   https://daigo.ir/secret/9742160937

اوووف چرا من مودیم اینقد😭هم دوسش دارم هم میگم پولش زیادع

خب پولش اگر خرج بشه اسیب بزرگی به زندگی میزنه؟

با میتونه در جای بهتری خرج بشه؟

اگر جواب به دوتاش نه هست که بخر 

اگر اره هست،نخر

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
علت اینکه عاشق آیفونی چیه؟ اکر جوابت منطقیه برو بخر..اکر فقط چون ایفونه وکلاس داره پولت رو یه جای د ...

مورد دوم😁

کلا دوست ندارم تو طایفه ای میرم دست بقیه هست دست من نباشه 

از بچگی دوست نداشتم از هیچکس کمتر باشم

من دوستم ایفون 15 داشت دیروز یه دونه ultra s24خریده ۷۴ تومن گفت ایفون هیچی نصب نمیشد

کی گفته نصب نمیشه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

اگه اولویت دیگه ای نداری حتما بخر چون رو دلت می مونه

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

من هبچ وقت برای گوشی اونقدر پول نمیدم 

معمولا خرج واجب تر دارم 

گوشی میان رده هم کارمو راه میندازه

ولی بنظرم بگیر اسی 

وقتی دوسش داری مشکل مالیم نداری چرا نگیری 

تو این مملکت یه جورایی سرمایه‌گذاری هم هست 😂

همین رو دو هفته دیگه بگیری قیمتش بیشتره 

ن اسیب ک نمیزنه جای بهتری میتونه خرج شه

پس نخر یا برو سراغ مدل پایین تر

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
اگه اولویت دیگه ای نداری حتما بخر چون رو دلت می مونه

دقیقا رو دلم مونده از زمانی ۱۲تو بازار اومد رو دلم گوشی ایفون مونده 

حالا قدرت خرید ۱۶داریم 

صبحی شوهرم گفت فکرات بکن ببین میخوای من تا شهر بیام دنبالت بربم بگیریم