2777
2789

بچه ها خیلی وقته شوهرم مشکوک میزنه یه سره رفیق بازی می‌کنه شبا نیومد خونه دهنش بوی مشروب میداد شبا دیر نیومد زنگ میزدم همیشه درحال مکالمه بود می‌گفت راجب کارم حرف میزنم، چندبارم یه چیزایی تو گوشیش دیدم خلاصه مطمئنم که داشت یه کارایی میکرد تا تقریبا ده روز پیش، روز مادر بود خونه ی خودم بودم شوهرم دیدم رفته یه عالمه خرید کرده کنه احمق همچین ذوق کردم حتی یه کتونی ندارم پام کنم، دیدم از تو مشباها یه عطر بهم داد نهایت ۳۰۰ میشد بعد یه ادکلن واسه خودش گرفته بود ۱۵۰۰, کامل لباس خریده بود حداقل ۱۰تومن واسه خودش خرید کرده بود...

خلاصه روز بعدش بچه هام مریض شدن نمی‌تونستم بمونم سخنم بود گفتم برم خونه ی مامانم تا هوای منو بچه هامو داشته باشه شوهرمم شبش اومد خونه مامانم گفت یه چند وقت بمون اینجا تا بچه ها خوب شن,خلاصه منم مریض شدم کلا شوهرم ۱۵۰۰ واسه دکتر منو بچه ها پول زده ولمون کرده ول کرده به امون خدا رفته،شوهرم تو تمام این مدت کلا سه شب اومد اینجا ،وقتیم که نبود حتی جواب گوشیم نمی‌داد مخصوصا شبا

الآنم دیگه خسته شدم فقط می‌خوام به هر نحوی تموم کنم بره هیچ ارزشی نه واسه من نه واسه بچه ها قائل نیست معلوم نیس کدوم قبرستونی میره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه شب سرزده و بدون اطلاع برو خونتون ببین چ میکنه

چون پدر شوهرم اینا پشیمونن فکر نکنم کاری کنه،البته هیچی بعید نیست ازش

باور می‌کنی حوصله ی این کارارو ندارم یه بار مچشو گرفتم ،دلم میخواد فقط تمومش کنم بره

زنگ خطره. ممکنه رفیق باز شده. به جای اینکه میدون رو خالی کنی و همش منتظر باشی که یکی به دادت برسه، پاشو بچه هاتون بردار برو خونه خودت. به شوهرت بگو از سرکار دراومدی مستقیم میای خونه. البته اولش با زبون خوش بگو، مثلا بگو بچه ها دلشون برات تنگ شده، مریض هم هستن بیشتر بابایی شدن. منم دلم برات خیلی تنگ شده یه مدته نتونستم زیاد ببینمت. اگه بازم تکرار کرد، بگو فلان ساعت خونه باش والسلام

پوعففف چقدر اعصابم داغون شد خدا ازش نگذره الهی مرتیکه آشغال عوضی من موندم اینجور آدما چرا اصلا ازدواج میکنن از اون بدتر چرا بچه میارید از اینجور آدما واقعا بچه چه گناهی کرده مگه ک باید تاوان اشتباه پدر مادرش پس بده