2777
2789
عنوان

لیست کار های روزانه تون

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 80 پست
من عاشق تمیزی ام. فرق نداره زمستون یا پاییز . دوبار میرم حموم. چرا باید خمیر بشه؟ مگه شما خودت چجوری ...

پوست و موهام حساسه اتفاقا منو به عنوان یه وسواس میشناسن و همیشه تمیزم اما زیاده روی در حمام در دراز مدت ریزش مو و مشکلات پوستی و عفونت و ضعف بدن میاره روزی دوبار شوینده به پوست بزنی خب پوست حساس میشه البته اینکه من تعریق ندارم هم بی تاثیر نیس

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من معمولا کتاب زیاد میخونم. و تو وقت آزادم خیلی کتاب میخونم

آفرین خوشحالم عالیه روزی چند ساعت مطالعه داری ؟

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
من صبح بیدار میشم صبحونه میخورم رختخواب جم میکنم خونه رو جم وجور میکنم نون خشک می ریزم گوشه حیاط تا ...

اره دستشویی توی حیاط هیچوقت برای یک روز تمیز نمیمونه😣زود کثیف میشه

پارسا پسرمامان😍
پوست و موهام حساسه اتفاقا منو به عنوان یه وسواس میشناسن و همیشه تمیزم اما زیاده روی در حمام در دراز ...

به نظر من‌ روزی یه بارم زیاده،یه روز در میون دو‌ روز‌ یه بار خوبه،مگه اینکه تابستون باشه به خاطر تعریق هرروز ادم بره حموم وگرنه زمستون نه

عزیزم من بچم یکسالشه هر ۱۰ روز یکی میگیرتش حموم برم دلم میخاد برم ولی نمیشهنمیدونم این حس برات قابل ...

معمولا بچه ها ظهر ها میخوابن یا سر صبح یا آخر شب که خوابید برو حموم. 

عزیزم من بچم یکسالشه هر ۱۰ روز یکی میگیرتش حموم برم دلم میخاد برم ولی نمیشهنمیدونم این حس برات قابل ...

واقعا معنی نداره، این همه مادر بچه نوزاد حتی، ندیدم کسی ده روز ده روز حمام نره، اصلا مگه میشه تحمل نکرد، من عمل کرده بودم دکتر گفت تا ده روز حموم نرو، روز سوم رفتم حمام گفتم بمیرم بهتره و نه تنها نمردم که حالمم بهتر شد

به نظر من‌ روزی یه بارم زیاده،یه روز در میون دو‌ روز‌ یه بار خوبه،مگه اینکه تابستون باشه به خاطر تعر ...

موافقم شاید بعضیا زود بو میگیرن تعریق زیاد دارن موهاشون زود چرب و کثیف میشه شاید لازمه بیشتر برن ولی اونی که پوست و موی خشکی داره تعریق کم داره یا نداره بهتره با فاصله بره وگرنه آسیب زاست شایدم ما اشتباه زندگی میکنیم نمی‌دونم ما که ماهی نیستیم یه سره تو آب باشیم جدی پوست آدم خمیر میشه و بعد تر هم ترک ترک میخوره هی باید کرم و روغن به پوست بزنی مو هم میریزه زیاد حموم بری من خودم موهام تا زانوهامه شستنش زمانبره روزی دوبار بشورم چیزی نمی‌مونه ازش  

چرا با بچت حموم نمیری 🤔

موافقم شاید بعضیا زود بو میگیرن تعریق زیاد دارن موهاشون زود چرب و کثیف میشه شاید لازمه بیشتر برن ولی ...

این حرفا چیه؟ میلیاردها آدم در دنیای متمدن صبح و شب دوش میگیرن نه کسی خمیر شده نه موهاش ریخته نه ترک خورده😂

صبح با کتک بیدارم میکنن شوهرم صبحانه خورده دخترمم اماده میکنه 

میریم بیرون هرکی سرکار خودش

ظهر میام با بچه هام ناهار میخوریم فیلم میبینیم بعد التماس دختر پسرم دعوا نکنین وقت بازی نیست بریم بخوابیم 

بعداز کلی کلنجار و تشر میریم میخابیم غروب بدو بدو غذا و جمع و جور تا شوهرم بیاد شام بخوریم بعدش دوباره جمع و جور و کمک به درس دخترم تا وقت خواب خواب همه میرن میخوابن ایندفعه پسرم هی میگه ماست بیار پنیر بیار نون بیار تخم مرغ بیار بخورم تا خوابش بگیره 

این حرفا چیه؟ میلیاردها آدم در دنیای متمدن صبح و شب دوش میگیرن نه کسی خمیر شده نه موهاش ریخته نه ترک ...

واقعا میلیارد ها آدم رو رفتی دیدی مصاحبه و تحقیق هم کردی و آمار گرفتی و گفتی و استناد هم کردی ؟🤔😂بابا بی خیال هر کس بدنش یه جوره شاید بعضی بیشتر لازم دارن بعضی کمتر 

استحمام زیاد عوارض داره اما برا بعضیا کم رفتنش عوارض داره بدن ها با هم فرق دارن