2777
2789
عنوان

لیست کار های روزانه تون

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 80 پست

موندم چجوری بعضیا نظر شخصیشونو و غالبا اشتباه می‌خوان با زور اغراق با آمار و ارقام من درآوردی مستند کنن!دنیای متمدن به شما یاد نداد بدون مطالعه حرف نزنی آیا؟....کلی گفتم به کسی برنخوره ولی خب لازم بود این نکته رو اینجا یادداشت کنم 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
واقعا میلیارد ها آدم رو رفتی دیدی مصاحبه و تحقیق هم کردی و آمار گرفتی و گفتی و استناد هم کردی ؟🤔😂ب ...

آره عزیزم اروپا و آمریکا بودم ،دوش صبح و شب مثل نفس کشیدن و عطسه کردن براشون عادیه، زندگی در دنیای امروز، بودن در جامعه، باشگاه رفتن، فعالت روزانه لازمش اینه که در طول روز فرش و کاملا تمیز باشیم و شب هم راحت بخوابیم

فقط بو ندادن که تمیزی نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این حرفا چیه؟ میلیاردها آدم در دنیای متمدن صبح و شب دوش میگیرن نه کسی خمیر شده نه موهاش ریخته نه ترک ...

پزشکان متخصص که در یک گفت‌وگوی تلویزیونی تحت همین عنوان شرکت کرده بودند، توضیح دادند: اگر این سوال را از اکثر پزشکان پوست بپرسید و گزینه‌های مختلفی همچون روزی دو بار، پنج بار در هفته، دو تا سه بار در هفته و هفته‌ای یک بار را پیش روی آنها قرار دهید اکثر قریب به اتفاق این پزشکان گزینه دو تا سه بار در هفته را انتخاب خواهند کرد.

پزشکان معتقدند افراط در استحمام می‌تواند مشکلات پوستی همچون خشکی پوست و اگزما را برای فرد به همراه آورد.

آنها تاکید دارند استحمام روزانه نمی‌تواند باعث بهبود سلامت شما شود، بلکه فقط منجر به ایجاد مشکلات پوستی می‌شود و به سلامت شما زیان وارد می‌کند، مهم‌تر از آن هم این است که با این کار شما باعث هدررفت مقدار زیادی آب خواهید شد، در کنار آن نباید فراموش کرد که صابون، شامپو و لوسیون‌‌هایی که در حین حمام کردن استفاده می‌کنید نیز پس از مدتی مشکل پوستی یا آلرژی برای شما ایجاد خواهند کرد.

این استناد علمی از مقاله

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
پزشکان متخصص که در یک گفت‌وگوی تلویزیونی تحت همین عنوان شرکت کرده بودند، توضیح دادند: اگر این سوال ر ...

الان ما دستمون رو روزی 10 بار میشوریم اون چی عشقم بعضیا یه حرفایی میزنن کچل مو در میاره

آره عزیزم اروپا و آمریکا بودم ،دوش صبح و شب مثل نفس کشیدن و عطسه کردن براشون عادیه، زندگی در دنیای ا ...

اون ها وقتی میرن سرویس ماتحتشونو نمیشورن یه دستمال و خلاص بنابراین لازمه دو بار در روز و حتی بیشتر هم حموم برن 

از طرز صحبت شما که بدون مطالعه درست و از هوا آمار ارقام میاری و استناد میکنید مثل همون میلیارد ها باید بگم مطالعه درستی نداری اروپا و آمریکا بودی ؟😂😂بر فرضم که بودی اوکی کل شهرها و مردمشو دیدی ؟ببین مغالطه تا کجا

پزشکان متخصص که در یک گفت‌وگوی تلویزیونی تحت همین عنوان شرکت کرده بودند، توضیح دادند: اگر این سوال ر ...

من نمیفهمم چرا انقدر خشمگینی شما؟ زندگی و سطح بهداشتی که آدما براشون مهمه با هم فرق میکنه میلیاردها آدم هم مثل من و اسی دوش صبح و شب میگیریم خدمتتون هم گفتم خمیر نشدیم 

حالا شما چرا هی اصرار داری نظر خودت رو با اصطلاحاتی مثل خمیر شدن واقعی جلوه بدی نشونه تعصبه

در مورد رابطه با شوهرش و دستشویی و چیزای دیگه چندبار باشه خوبه

ضخامت پوست دست فرق داره کف دست رو ببین چه ضخیمه 

ضمنا همونم اگه زیاده روی بشه می‌دونی که اگزما و ترک های پوستی ایجاد می‌کنه ما هم مراقبت میکنیم و با پماد و کرم و وازلین و روغن های گیاهی تا حدی درمانش میکنیم اما پوست بدن رو نمیشه تا این حد روغن مالی کرد لباس و خونه چرب میشه و اینکه پوست بدن در مد و اندازه پوست دست در تماس با آلودگی نیست به هر حال هر کس احساس کنه آلوده ست می‌ره حموم بعضی واقعا زود تعریق می‌کنن و بو میگیرن اونا اگه سه بار چهار بار هم برن لازمه و طبیعیه از قضا پوست چربی هم دارن و چیریشونم نمیشه اما برخی به خاطر  مصرف زیاد شوینده کهیر می‌زنن اگزما و مشکلات دیگه 

اون بعضیایی که میگی از خودشون حرف میزنن پزشک متخصص این حیطه هستن که استناد کردم به نظرم جایی برای بحث نمیمونه نظر اونا برای من قابل قبوله نه که عوام حالا شما نظر خودتو داری و این هیچ اشکالی نداره ما مجبور نیستیم شبیه هم فکر با زندگی کنیم 

من نمیفهمم چرا انقدر خشمگینی شما؟ زندگی و سطح بهداشتی که آدما براشون مهمه با هم فرق میکنه میلیاردها ...

اتفاقا نوک پیکان سمت شماست من نه خشمگینم نه متعصب نه تمایل دارم حرف به کرسی بشونم چون اونی که کامنت دیگری رو ریپ زد و با خشم و بدون استناد علمی نظرشو تحمیل کرد من نبودم اونی بود که الان ریپ کنش اتصالی کرده شخص شما عزیزم 

ما که مجبور نیستیم مثل هم فکر یا زندگی کنیم من صرف با استناد علمی که برام معتبره و نظر متخصص این حیطه هستش نظرمو دادم صرفا یک نظر !اما همین نظر منو بارها ریپ زدی و با آمار و ارقام اشتباه مغالطه کردی گفتم که شانتاژ ادامه پیدا نکنه 

بازم تکرار میکنم ما مجبور نیستیم مثل هم فکر با زندگی کنیم ولی اصرار به ریپ و بحث بعضیا رو متوجه نمیشم شما اول ریپ زدی و ادامه دادی نه من !

حرص نخور برا بقیه بیخیال

😂😂تو پشت گوشی خنده های منو مگه میبینی خواهر که میگی حرص 

نوک پیکان؟؟؟بیخیال بابا😂😂😂، اصلا شما همون ده روز یبار بری حموم بلامانعه

یادت باشه تو کامنت منو ریپ زدی برا همین نوک پیکان سمت توعه واین  بی خیال گفتنت برام خنده داره 😂 شما با طرز نوشتن شعورت رو به نمایش میذاری در حد و اندازه ای نیستی برای حموم بقیه تاریخ تعیین کنی ! ای بسا برخی با ده بار حموم هم بدنشون بو میگیره مثل ماهی که دائم تو آبه اما بو میده .....😁من فقط نظرمو در مورد استارتر دادم و یک استناد علمی اما کسی که کم میاره شروع به توهین و بی ادبی می‌کنه ریپ میرنه که جنجال کنه  درست مثل تو و الان به مرحله ای رسید که باید بگم  فقطو فقط ارجاعت میدم به  امضام و به امثال تو میخندم و دیگه ریپتو جواب نمیدم چون فاقد ارزش و اعتباره

بنده هیچ تمایلی به ادامه بحث ندارم نتیجتاً از همین حالا به بعد، کسی بحثو کش بده فاقد شعوره خوددانی🤷🏼‍♀️🤣من که هرگز کامنتتو هم باز نمیکنم فقط ارجاع به امضام بای کوچولو