2777
2789
عنوان

اقایون اگر هستین بیاین یه دقه

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 48 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی ما آدما خودمون میتونیم حد خودمون رو نگه داریم شماره نمیتونه تاثیری در نزدیک شدن و دور شدن داشته ...

درسته ولی احتماله ،شاید اون فکرش اینه که بگه چرا شماره بدم وقتی میخوام در حد چت بمونه

تو تاپیکام ک.د تخفیف دیج.ی کالا میذارم 
حتما شرایطی داره میترسه شما تماس بگیری مثلا تو رابطه دیگه ای باشه

ببخشید طبق امضاتون کنجکاو شدم چند سالتونه ک نوشتید از سن باباهاتون هم بیشتر😅

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن
اینجوری بود از اول شماره نمیذاشت چون احتمالرمیداد پیامو باز کنم شماره رو ببینم

اول متوجه نبوده داره چکار میکنه بعد متوجه شد اشتباه کرده شما به روش نیار کاربری تلگرامتو بفرست بگو با این اکانت بیا چون شماره دیگه لازم نیست اگر اومد پس به همون دلیله

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
ببخشید طبق امضاتون کنجکاو شدم چند سالتونه ک نوشتید از سن باباهاتون هم بیشتر😅

50

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
احتمال ۸۰ درصد با توجه به شرایط طرف یا تو رابطس یا ازدواج کرده بکش بیرون از اون رابطه احتمالا داره خ ...

انقد گفتین به شک افتادم😐خب یه بار استوری گذاشت گفتم میخوام کامنت بذارم رو استوریت دوس دخترات ببینن،خندید،خب اگر ریگی به کفش داشت که میترسید و استوری نمیذاشت که

اخه مجازی جای دوست پیدا کردنه؟ شاید متاهله و نمیخاد شمارشو بفهمی

واقعی هم ببخشید از حضور همگیی ولی عن برام،این. همه مجلزی والا خوشبخت دارن زندگی میکنن

اول متوجه نبوده داره چکار میکنه بعد متوجه شد اشتباه کرده شما به روش نیار کاربری تلگرامتو بفرست بگو ب ...

از ذهن یه پسر ضایع نیست این کارم؟؟؟؟

انقد گفتین به شک افتادم😐خب یه بار استوری گذاشت گفتم میخوام کامنت بذارم رو استوریت دوس دخترات ببینن، ...

میتونه هایدشون کنه چه ربطی داشت 

خندید شاید حرفتو جدی نگرف

گفتم نژاد پاکت؟گفتا که آریایی!گفتم از چه قومی گفتا که بختیاری!👑🎹

میتونه هایدشون کنه چه ربطی داشت خندید شاید حرفتو جدی نگرف

نه خب اخه دوستا و فامیلاشم دیدم کامنت گذاشتن یعنی هاید نبودن خب میترسید اونا ببین