2777
2789
عنوان

اینو که گفت انگار آب سرد ریختن روم

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 42 پست
حالامثلاچی میشه بزنی بخدافقط همین سن شما ذوق ناخن ورنگ مو و....وجودداره چراانقدرمحدودمون میکردن ذوقم ...

اره دقیقا الان نه ذوق داریم بریم با دوستامون بیرون نه ذوق اون وقتارو برا به خودمون رسیدن داریم. اونوقتا بهمون سخت میگرفتن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم حالا به مدیرت کار ندارم دو ماه رنگ لاک روی ناخنت بوده ...غسل و وضو نداشتی ...به سلامت روحت هم فکر کن ،چاکراه های بدنت رو بسته نگه داشتی ،باعث مشکلات ماورایی میشه غسل به گردن داشتن ، مانع رو برطرف کن غسل کن سبک شی از انرژی های منفی 

اولا حرفی که به کسی مربوط نیست برای چی به عنوان موضوع تبادل نظر مطرح می‌کنید؟!ثانیا کسی که عملکردش پ ...

روی صحبت من با زنا بود نه مذکرای باردار سایت 

خب شما هم خودت رو اصطلاح کن خواهر کمتر خاله زنک و فضول باش ، آرایش کردن حرف اصل مطلب رو پاک می‌کنه میدونی ؟ با ادب جلوه دادن خودت و متن ادبی فرستادن باعث عقب نشینی من نمیشه 

من جهت دلداری اومدم 

نه یه مطلب علمی بگم و بشینم نظریه بدم دنبال زد و تایید و این چرت و پرتا باشم 

یادم نمیاد گفته باشم دنبال اصلاح کردن خودمم ؟ 

لاک زدن چیزی نیست که اصلاح بخواد 

ولی تو جمع زنا پرسه زدن قطعا اصلاح میخواد 😂 

جییییغغغ به حال آدمی اگهههه توجیه کنه 😭😂

این چه حرفیه درهر صورت مدرسه ایه و باید قانون اونجا رو رعایت کنه

قانون مدرسه میگه فرم بپوشید 

کوتاه نباشه 

مو خیلی بیرون نباشه 

ناخن هم که میگه دوتاش فوقش بلند بوده 

همین 

بقیش دیگه قانون نیست 

رنگ مو،ابرو برداشتن و...بهشون مربوط نیست

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
قانون مدرسه میگه فرم بپوشید کوتاه نباشه مو خیلی بیرون نباشه ناخن هم که میگه دوتاش فوقش بلند بوده همی ...

من همینجوری بودم قرتی بازی در نیاوردم 😑

البته همه اینکار هارو انجام ندادم امروز 

از چند روز گذشته یادش مونده بود 😑

من همینجوری بودم قرتی بازی در نیاوردم 😑البته همه اینکار هارو انجام ندادم امروز از چند روز گذشته یاد ...

ولش کن 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
روی صحبت من با زنا بود نه مذکرای باردار سایت خب شما هم خودت رو اصطلاح کن خواهر کمتر خاله زنک و فضول ...

آدم بی‌ادب،  وقتی منطق نداشته باشه و دستش از استدلال خالی باشه؛ از در و دیوار دنبال مستمسکی برای تخریب طرف مقابلش می‌گرده.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
اولا حرفی که به کسی مربوط نیست برای چی به عنوان موضوع تبادل نظر مطرح می‌کنید؟!ثانیا کسی که عملکردش پ ...

با توجه به امضات شما از اونایی که همیشه رو منبری با لفاظی  اما برای بقیه 

اگه ابراز ندامت داشتی که کاربریت غیرفعال بود 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

آدم بی‌ادب، وقتی منطق نداشته باشه و دستش از استدلال خالی باشه؛ از در و دیوار دنبال مستمسکی برای تخر ...

خیلی خوب جواب دادم که 

ناراحت شدی ؟ 

گفتم که من دنبال دلداری بودم نه اصلاح خودم شما هم خیلی شیک اومدی آدم رو ضایع می‌کنی 

همون طور که زیبا و متین می‌نویسی 

زیبا هم درک کن 

میتونی درک کنی که نباید چیزی بگی ! 

روی صحبت من با زنا بود نه مذکرای باردار سایت خب شما هم خودت رو اصطلاح کن خواهر کمتر خاله زنک و فضول ...

امضاشو بخون میفهمی از کدوم دستست خودتو اذیت نمیکنی

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

نبابااااا بقیه آرایش میکنن مانتو مدرسه نمیپوشن ، ژل ناخون و....ولی من این یه بار اینجوری بودم ضایعم ...

آها مدرسه ای

من فکر کردم کارمندی 😅

خب مدرسه قوانین خودشو داره

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️