2777
2789

دوازدهمم چون کنکور دارم مدرسه نمیرم 

امتحانات ترم شروع شده 

برای امتحانات میرم مدرسه 

رفتم دفتر با بابام تماس بگیرم 

مدیر جلوی راهم رو گرفت گفت 

یه جوری شدی 

گفتم چطور 

گفت لاک میزنی ، ناخون باند می‌کنی ، مو رنگ می‌کنی 😐

حالا ناخون های من از ۱۰ تا فقط ۲ تاش بلنده 

۲ ماه پیش لاک زدم رو چند تا از ناخونام هنوز مونده 

رنگ هم چندتا تار مو رو با اسپری موقت زدم 😂😑 

خیلی خجالت زده شدم می‌خوام آب شم برم تو زمین 😑🥲

بیخیال بابا 

به اونا مربوط نیست 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای به روزی که آدمی بخواد دست به توجیه بزنه!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

شاید خیلی بهت امید بسته که قبول بشی 

حالا فکر میکنه از راه کنکور و درس درومدی ناراحت شده 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

این یه بازی روانی که مدیر و ناظم مدرسه انجام میدن که شخصیتت رو خورد کنن و احساس عذاب وجدان بهت بدن که دختر بدی هستی 

دقیقا تو دلت  به همون شخص بگو گور ...... و از عذاب وجدان بیا بیرون 

حالامثلاچی میشه بزنی بخدافقط همین سن شما ذوق ناخن ورنگ مو و....وجودداره چراانقدرمحدودمون میکردن ذوقم ...

اولین بارمم بود همیشه با خستگی و سگ اخلاقی میرفتم مدرسه درب و داغون بودم 

می‌گفت چقدر مظلومی 😂

کار خلافی کردم ؟ دزدی کردم ؟ به تو چه

اولا حرفی که به کسی مربوط نیست برای چی به عنوان موضوع تبادل نظر مطرح می‌کنید؟!

ثانیا کسی که عملکردش پشتوانه فکری داشته باشه نه تنها  از مورد سوال قرار گرفتن نمی‌گریزه؛ مشتاقه مورد نقد قرار بگیره تا خودش رو اصلاح کنه.

ثالثا آداب و موازینی که یک محصل در ظاهر و سبک زندگی‌اش باید رعایت کنه باید هماهنگ با اهداف  تحصیلی‌ باشه و شمایلش با مدل میکاپ فرق کنه!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

چه مدیر ندید بدیدی انگار بیرون همه چشم و گوش بسته آن گیر داده به تو

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️