2777
2789
عنوان

اینو که گفت انگار آب سرد ریختن روم

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 42 پست
😐 متوجه نشدم !؟ مشکل ماورایی یعنی چیا ؟

توضیحی مفصله .. خوب همه دور تا دور بدنشون هاله ی محافظتی دارند که حتی با یه سری دوربین های مخصوص دیده میشه ، با یه سری اعمال این هاله قوی و ضعیف میشه مثلاً با اعمال عبادی نماز وضو غسل حتی زیارت حرم و کلا مواردی که در دین توصیه شده و با اعمالی مثل ترس زیاد ، خشم ، مشروب،جادو ،چشم زخم و... آسیب میبینه این هاله و ضمینه ی نفوذ موجودات ماورایی رو فراهم میشه و باعث میشه طرف اختیارش دست خودش نباشه که البته شدت و ضعف داره این قضیه ...

تمام دستوراتی که خدا داده بیخود و بی‌جهت نیست باعث رشد و تعالی انسانه حرف بسیاره در این مورد و مجال کم ...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی خوب جواب دادم که ناراحت شدی ؟ گفتم که من دنبال دلداری بودم نه اصلاح خودم شما هم خیلی شیک اومدی ...

نه ناراحت نشدم. 

قصد ضایع کردن کسی رو هم نداشتم و ندارم.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
آره درسته ولی خب کدوم قانون اخه ؟فقط با بچه ساکتا کار داره به پولدار شاخا چیزی نمیگه 🥲

چی بگم جدیدا همه چی بهم ریخته اونام که اون مدلی میان مدرسه جز احمقهان دور از جونت آخه بچه مدرسه ای به نچرالیش قشنگه نه آرا بیرا 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
🙂😂!

😐

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
کار خلافی کردم ؟ دزدی کردم ؟ به تو چه

خب کار خلاف قوانین کردی دیگه

من نمی‌گم لاک نزنا 

بزن ولی خب میری مدرسه به دستکش بپوش

و درکل سعی کن خیلی از فاز درس و کنکور خارج نشی

بعد کنکورم میتونی لاک بزنی یا مو رنگ کنی 

خواهرانه برا خودت میگم چون منم تو موقعیت تو بودم 

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)

مدیر معاون مدارس خودشون همه کار میکنن کلیدن رو دانش اموزا من یادمه راهنمایی مدیرمون میگفت هروقت من ارایش کردم مو رنگ کردم ناخن بلند کردم لاک زدم شمام حتما این کارارو بکنید حق دارید دبیرستان معاون مدرسه هیچوقت مقنعه رو سرش نبود همیشه سر میخورد میفتاد ناخن و بقیه چیزام ی درجه ام از حالت نرمال بیشتر بود بعد کلید بود چرا نیم سانت ناخنت بلنده 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

بابا ول کن من چی بگم پشت سرم راه افتاد داد میزد میگفت حالا وه موهات معلومه کلا روسریتو تودر بیار 

فلان بمان چوت فقط دوتا تار موم معلوم بود آخ منم دوییدم اونم مشا سرم هرموقعه یادم میفته مثل چی میخندم🤣🤣

بیکاره بی آرررر😁

خب کار خلاف قوانین کردی دیگهمن نمی‌گم لاک نزنا بزن ولی خب میری مدرسه به دستکش بپوشو درکل سعی کن خیلی ...

خلاف قوانین چیه 

مدرسه ما کاری با این چیزا نداره 

هرکی بچه ساکته میتوپن بهش 

ولی با بعضیا هیچ کاری ندارن 

بخدا مانتو عاشون حتی باسن رو هم نمیپوشونه 

قوانین انکار فقط برای من و امثال منه

از خونه بیرون نمیرم ، خیر سرم گفتم یکم روحیه بگیرم 🤦🏻‍♀️ اون از مدرسه 

اینم از سایت 🤦🏻‍♀️😑

مدیر معاون مدارس خودشون همه کار میکنن کلیدن رو دانش اموزا من یادمه راهنمایی مدیرمون میگفت هروقت من ا ...

این هم دوسم داره هم باهام مشکل داره 😑😂

همیشه می‌گفت چرا مظلومی چرا ارومی چیزی نمیگی فلانی و ...

امسال یهو رفتم تو چشمش فقط من رو میبینه😑😨