2777
2789

برای بچه های من که نبود از حدود ۳ ماه تلوزیون دیدن  خیلی باهوش هستن جهشی خوندن و از هر نظر از هم سن هاشون جلو هستن عینکی هم نشدن همین ماه پیش بردم چکاپ چشمشون سالمه   نمیگم به خاطر تلوزیون بوده  اما تلوزیون خنگ یا کور نمیکنه اولی بیش از حد زود زبان باز کرد دومی یک سال وسه ماه     الانم ی عروس هلندی دارم صبح تا شب پویا نگاه میکنه کانال عوض شه جیغ میزنه قهر میکنه 

برای بچه های من که نبود از حدود ۳ ماه تلوزیون دیدن خیلی باهوش هستن جهشی خوندن و از هر نظر از هم سن ...

از کجا میدونی شاید اگر تلوزیون نمیدیدن هوششون خیلی بهتر و بیشتر بود

همتا اسم خـودمه♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کجا میدونی شاید اگر تلوزیون نمیدیدن هوششون خیلی بهتر و بیشتر بود

اونوقت من دیوونه میشدم همین الانم از پسشون بر نمیام  داشتن بچه عادی خیلی راحت تر از بچه باهوشه  ۵ سالگی فرستادمشون کلاس اول شاید یکم شاخشون بشکنه کم بیارن راحت تر بشم   نیمه اولین نیمه دومی ها بیشتر از یک سال ونیم ازشون بزرگتر بودن  اینا اونا رو از بالا نگاه میکردن بهشون میگفتن چقدر بچه وخنگ و احمقن تو کلاس خسته میشیم چرا بقیه دیر یاد میگیرن و....  هر سال همیار معلم هستن و به بقیه درس میدن   باورت میشه روز قبل امتحان ریاضی میبردمشون بیرون که شارژ شن برای امتحان فردا        خدا نگهدار عزیزاتون باشه ی صلوات برای هیولاهام بفرستین  

اونوقت من دیوونه میشدم همین الانم از پسشون بر نمیام داشتن بچه عادی خیلی راحت تر از بچه باهوشه ۵ سا ...

خدا حفظشون کنه ولی در کل اینکه برای بچه های شما مشکل پیش نیومده دلیل بر درستی این کار نیست

همتا اسم خـودمه♥
خدا حفظشون کنه ولی در کل اینکه برای بچه های شما مشکل پیش نیومده دلیل بر درستی این کار نیست

اما همه اونهایی که دیدم رعایت میکنن بچه هاشون شیش میزنه   بچه های من خیلی چیزا رو بعد یک سال از خاله ها و عموهای مجری برنامه کودک یاد میگرفتن   همون شعرها که سریع حفظ میشن خیلی به حافظه کمک میکنه  البته اینو بگم منظورم کارتن نیست شبکه پویا صبح ها کلی برنامه آموزشی داره و اینکه منم با خاله ها و عموهای تلوزیون همزمان با کار خونه میخوندم و کلمات رو تکرار میکردم و دست میزدم  هنوزم صبح تا شب با عروس هلندیم تلوزیون میبینم و تکرار میکنم باورت میشه این ی ذره پرنده به اندازه بچه ۳ ساله میفهمه و ارتباط برقرار میکنه  کامل همه حرفامو میفهمه و بهش میگم کاری رو انجام بده بدون اشاره کردن میره انجام میده  کافیه دو سال اول برای بچه همه وقتمون رو بزاریم بعد ی عمر راحت لم بدیم و لذت ببریم 

اما همه اونهایی که دیدم رعایت میکنن بچه هاشون شیش میزنه بچه های من خیلی چیزا رو بعد یک سال از خاله ...

همیشه علم به شبه علم میچربه اینی شما میگین شبه علمه. 

به هر حال موفق باشین. تربیت بچه و عروس هلندی نمیشه با هم مقایسه کرد

همتا اسم خـودمه♥