2777
2789
عنوان

به اینچیزااعتقاددارین متاهلافقط

488 بازدید | 37 پست

چندوقت پیش یکی ازدوستان داشت راجب رابطش با شوهرش حرف می‌زد میگفت مادوهفته یکبارممکمه رابطه زناشویی داشته باشیم و اینا ینی ی بحثی شد دیگ اجبارا ب اینجاکشیده شد منم گفتم ما هر دوروز اینا ممکنه پیش بیاد منی ک از میل جنسیه همسرم عاصی شده بودم دقیقااا دقیقا ازهمون موقع شوهرم اصلا بمن نزدیک نمیشه اصلا یچیز محال اصلا هنگم اتفاقا حس کردم دوستم خیلی اعصابش خوردشد خیلی عجیبه برام اصلا دیگ براش مهم نیست☹️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باور کن چشم خوردی من خودم یکبار به دوستم گفتم ما کم دعوا میکنیم بعد از اون باورت نمیشه هرشب دعوا داشتیم

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟

بله چشم زخم واقعیت داره

کلا سعی کنید مسائل تخت‌خوابیتون رو جایی عنوان نکنید، جدای از چشم زخم درست نیست حریم شخصیتون، عمومی بشه، حالا بحث به هر کجا میخواد بکشه ولی شما این رو رعایت کنید

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

ازکی اینجورشده شوهرمنم بخاطرکارش میگه اخرهفته ک‌خونه ام

بعدمن شیطنت میکنم😅🤣کردمش تقریباهرروزبعدکفری میشدچون واقعااذیت میشن تمام رس بدنشون کشیده میشه خصوصاکارم ک میکنن ضعیف شده بنده خدا شایدمال توام اینجوره

باور کن چشم خوردی من خودم یکبار به دوستم گفتم ما کم دعوا میکنیم بعد از اون باورت نمیشه هرشب دعوا داش ...

خب اینا ک باورشون نمیشه ماهفت سال ازدواج کردیم همچین چیزی اصلا پیش نیومده بود

ازکی اینجورشده شوهرمنم بخاطرکارش میگه اخرهفته ک‌خونه امبعدمن شیطنت میکنم😅🤣کردمش تقریباهرروزبعدکفری ...

ن عزیزم بخدا شوهرمن توبدترین موقعیتاام بفکر رابطه بود 😐