2777
2789
عنوان

به اینچیزااعتقاددارین متاهلافقط

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 37 پست
اولین اشتباه شنا اینه که از خصوصی ترین مورد زندگیت با یه غریبه حرف زدی.... اما همونطور که بقیه هم گف ...

دوست صمیمیم بود من کلا راجب رابطه با کسی حرف نمیزنم اینم موضوع راجب بارداری وای نابود یسوال پرسید من گفتم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم حالا اگه چشم زخم بوده باشه سوره ناس با فلق چند بار بخون فوت کن روی یکم اسپند تو تونه دود کن رفع میشه دیگه هم اصلا جایی از زندگیت تعریف نکن بعضیا واسه چیزهایی که برا ما عادی حسودی میکنن 

دوست صمیمیم بود من کلا راجب رابطه با کسی حرف نمیزنم اینم موضوع راجب بارداری وای نابود یسوال پرسید من ...

درس بگیر وبا هیچ ‌کس در این‌باره  حرف نزن..حالا هم صدقه بده وسعی کن خودت نزدیک بشی به شوهرت

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️
بنظرت باید چیکارکرد؟

یادت باشه که راهش این نیست که پیش دعا نویس و رمال و اینا بری چون موقتی ممکنه بهتر بشه اما در اصل کار بدتر و خرابتر میشه باید توکلت به خدا بیشتر و دعا کنی که کارت درست بشه و به شوهرت بیشتر برسی و محبت بکنی