2777
2789

حالم خیلی بده به زور خودمو سرکار نگه داشتم دیشب تا میتونستم گریه کردم.

اصلا حال روحی خوبی ندارم.

شوهرم چند وقته عین دیوونه ها شده دیشب سر یه موضوعی که خودش کرده بود انقدر عربده زد که حساب نداشت. مجبور شدم آرومش کنم کمکش کنم ولی از تو داغونم.

دیشب حتی نامه وصیت نوشتم خودمو بکشم ولی فقط مثل خر گریه کردم. باخدا قهرم.

سالهاست هر از چند وقتی این بساطو دارم. دردمو به هیچ کسم نمیتونم بگم. 

فقط الان از تو پوکیدم. یه چیزی بهم بگید دووم بیارم.

فقط نیاید نگید برو مشاوره که نه پولشو دارم نه شوهرم صدسال سیاه قبول میکنه .

سینه ام دکان عطاریست، دردت چیست؟!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید اینو میگم 

ولی رو به من که تاثیر داره زیاد 

هر چی شد 

بگو به عنم 😐

و بگذر 

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰
اول پاشو استغفار کن و یا خدا آشتی کن مطمئنم حالت خوب میشه

هزار بار اینکارو کردم هیچی نشده خدا فقط و فقط من آفریده آزار ببینم و سکوت کنم غیر ازین رو تاحالا بهم نشون نداده

چرا با خدا قهری؟ چندبار از ته دل رفتی سمتش و ازش خالصانه کمک خواستی و اون دست رد به سینت زده؟ خدا اینقدر مهربونه و فقط ازت میخواد بیای تو بغلش مثل یه دوست باهاش حرف بزنی و ازش کمک بخوای و بهش اعتماد کنی...فقط از خودش بخواه و بهش اعتماد کن...در ضمن هر وقت شوهرت سر و صدا میکنه نرو سمتش و نیازی نیست آرومش کنی ...برو تو یه اتاق در رو ببند و تا آروم نشده بیرون نیا...بزار بفهمه با اینکار اذیت میشی

با خدا صحبت کن...

حاج اسماعیل دولابی: هر چه گرفتاری و ناراحتی داری، هر وقت دیدی که دارد انباشته می‌شود، با خدا صحبت کن. به قرآن نگاه کن که تا نگاه کنی همه را حل می‌کند. هر وقت دیدی کدر شده‌ای، هر دعا و ذکری که از پدر و مادر یاد گرفته‌ای، همان را با لبت تذکر بده. چرا لبت را روی هم بگذاری تا درونت دَم کند و خسته‌ات کند؟ صحبت کردن با او، ذات غم و حزن را می‌برد.

کتاب طوبای محبت

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

به قسمت های مثبت زندگی ات و خوبی های همسرت فکر کن و بابتش خدا رو شکر کن .

هیچ زندگی و هیچ فردی صد در صد خوب نیست . همه مشکل دارند 

فقط کسایی احساس خوشبختی می کنند که چراغ قوه می اندازند داخل زندگی شون و به جای نکات منفی ، به دنبال الطاف الهی می گردند و بابت این لطف ها خوشحال می شند و خدا رو شکر می کنند 

من هم چند شب پیش از دست رفتار همسرم ناراحت شدم و کلی غصه خوردم و پیش خودم گریه کردم 

بعد فکر کردم هر کس بدی های داره ، من هم دارم 

خدا رو شکر که همسرم خیلی از اخلاق زشت و ناپسندی که خط قرمز های من هستند رو نداره

برای زندگی مون تلاش میکنه

و همینطور به نکات مثبتش فکر کردم

دست آخر دیدم  من که شاکی و ناراحت بودم

دارم به خاطر داشتنش خدا رو شکر می کنم !

هزار بار اینکارو کردم هیچی نشده خدا فقط و فقط من آفریده آزار ببینم و سکوت کنم غیر ازین رو تاحالا بهم ...

من اگه بهت بگم چند تا کار رو انجام میدی؟

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
چرا با خدا قهری؟ چندبار از ته دل رفتی سمتش و ازش خالصانه کمک خواستی و اون دست رد به سینت زده؟ خدا ای ...

گفتم که هزار بار رفتم سمتش التماس کردم ازش طلب بخشش کردم نذر کردم اصلا کاری نیست فکر کنم که نکرده باشم ولی اکثر اوقات هیچی نمیشه فردا روز از نو روزی از نو... یا نهایت اوضاع هم بهتر میشه ولی من دیگه دمق ندارم واسه هیچ کاری و هیچی خوشحالم نمیکنه فقط زنده ام.

در مورد شوهرم تو خیلی خوش بینی!! اگه اینکارو بکنم بعید نیست خونه رو ر سرم خراب کنه بگه عصبانیت من برات اهمیتی نداره.

میفهمه ناراحتم هی عذرخواهی میکنه و من قبول میکنم ولی چه فایده 

چی بگم هیچ امیدی ندارم

نامیدی از شیطانها عزیزم. گوس نکن بهش.

از امشب، هر چقدر سخت، ولی ده دقیقه قبل اذان صبح بیدار شو و سه رکعت آخر نماز شب رو بخون ‌ و ذکر

ربنا هب لنا من ازواجنا قره عینه و جعلنا للمتقین اماما 

رو تو قنوت بگو. بعدش هم تسبیحات فاطمه زهرا بگو.

هر روز یکبار سوره مزمل بخون.

هر غذایی رو درست میکنی، آیه الکرسی و چهار قل بخون و به نيت نذری درست کن. هر روز نذر یک معصوم کن.

و

هر روز ۵ تا کار خوبی که همسرت و خودت انجام دادین رو تو ذهنت مرور کن و به خاطرش تو ۵ جمله از خدا سپاسگزاری کن.

مطمئن باش چنان محبتی از تو به دل همسرت بیفته و برات جبران کنه که همه این روزهای بد رو فراموش کنی.

اصلا هم دیگه ناشکری نکن و سعی کن مثبت های زندگی ت رو ببینی.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
نامیدی از شیطانها عزیزم. گوس نکن بهش.از امشب، هر چقدر سخت، ولی ده دقیقه قبل اذان صبح بیدار شو و سه ر ...

واقعا برام سخته چی بگم از اینایی که گفتی اسکرین میگیرم فعلا

واقعا برام سخته چی بگم از اینایی که گفتی اسکرین میگیرم فعلا

سخته ولی شروع کنی خیلی لذت بخشه...