2777
2789
عنوان

از هرچی اسفندیه بدم میاد🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 58 پست
چه نور باحالی داره پروفت مثل مسجد امامزاده می‌کنه اتاقو😁

آره خیلی دنبالشم  هیچ جا پیدا نمیکنم اگرم پیدا کنم گرون باشه  😅😂

__درخواست دوستی ندین ___________________

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیگیم صد درصد که.ولی یه ویژگیهای مشترکی دارن

واقعا چه تاثیری داره از لحاظ علمی و منطقی؟ 

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من خودم اسفندی اماسفندی ها خییییلی احساساتی آنشدیییدبهشون محبت کنی جون میدنخیلی هم رویا پردازولی زود ...

چه جالب،من واقعا همینطوره😁

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
خخخخ اون فک کنم اسفندی نبوده تو شناسنامه الکی زدن اسفند.والاماتاحالا اسفندی بدجنس نداشتیماون لقمه حر ...

نه اتفاقا این شیاد تو شناسنامه ش یه ماه دیگه زدن اما  تولدش دقیقا اسفنده ۸اُم و لقمه حروم هم بعید می‌دونم چون دو تا برادرش مثل آدم هستن چرا اونا عین این نیستن 🤔

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
نه اتفاقا این شیاد تو شناسنامه ش یه ماه دیگه زدن اما تولدش دقیقا اسفنده ۸اُم و لقمه حروم هم بعید می ...

والا نمیدونم مشکل از ژنشون هس.چون آدم ب ۷نسل قبلشم برمیگرده،احتمال داره بد ذات بوده یکی از ژن هاشون

وای خدا اصلا این طالع‌بینی ماه هارو درک نمیکنم واقعا ادمارو بر اساس تاریخ زایمان مادرشون میشناسید؟؟پ ...

منم به همین معتقدم ولی خب وقتی ویژگی های اون ماهو میگن میبینی واقعا چقدر به ویژگی های خودت نزدیکه

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
آره خیلی دنبالشم هیچ جا پیدا نمیکنم اگرم پیدا کنم گرون باشه 😅😂

حالا کاکتوس نباشه طرحای دیگشو پیدا می‌کنی آووکادویی چیزی 😁

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
منم به همین معتقدم ولی خب وقتی ویژگی های اون ماهو میگن میبینی واقعا چقدر به ویژگی های خودت نزدیکه

من فکر میکنم بیشتر قدرت تلقینه 

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

والا نمیدونم مشکل از ژنشون هس.چون آدم ب ۷نسل قبلشم برمیگرده،احتمال داره بد ذات بوده یکی از ژن هاشون

شک نکن !قابیل برادر هابیل بود دیگه 😁اینم داداشاش هابیلن خودش قابیل 

اره دقیقا درسته،مثلا ما چندتا بهمنی داریم خصوصیاتشون خیلی شبیه همه،شهریوری های دورمون هم، پس ی چیزی هست ک از قدیم گفتن تو چ ماهی چ خصوصیاتی دارن،حالا استثنا هم تو همه جا وجود داره

البته که تکرار میکنم اسفندیه 😁جز این چند تا نچسب با همون خصوصیاتی که نوشتم میشناسم 

هر چند طالع بینی علمی نیس و قابل استناد و تعمیم به همه نیس اما خب چند مورد این شکل به پست ما خورده 

اره دقیقا درسته،مثلا ما چندتا بهمنی داریم خصوصیاتشون خیلی شبیه همه،شهریوری های دورمون هم، پس ی چیزی ...

دقیق الان راحت ده نفر گفتن اسفندیهایی ک میشناسن فداکار ترین عضو خونوادشونن