2777
2789
عنوان

از هرچی اسفندیه بدم میاد🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 58 پست

من خودم اسفندی ام

اسفندی ها خییییلی احساساتی آن

شدییید

بهشون محبت کنی جون میدن

خیلی هم رویا پرداز

ولی زود میتونی تو مشتت بگیریشون،انعطاف پذیرن.زود رام میشن،زودخودشون رو باشرایط وفق میدن

کلا از اسفندی جماعت بخاطر وجدان بیدارش خیانت نمیبینی

ازون نظر خیالت راحته.ادمای معاشرتی و دلسوزی ان.ب همه میخان خوبی کنن و اصن هم متقابل نیس،بدون چشم داشت محبت میکنن،برا رضایت دل خودشون.بس ک مهربونن

چون نامزدم اسفندیه😂تو جاده ام میخان ب همه کمک کنن دلشونم واسه همه میسوزه حتی کارتون خوابا و کساییک ...

تو نامزدی چقد دقیق شناختیش ای ول واقعا

.دقیقا ما داشتیم میرفتیم عروسی تو راه دید تصادف شده زد کنار کمک کنه نصف عروسی رو از دست دادیم .بابا هزار نفر دیگه هستن کمک کنن ☹️☹️☹️☹️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما یه اسفندی بیشعور و احمق داریم نزدیکمونه که فداکار که نیس هیچ تازه خیلی هم سواستفاده چی فرصت طلب و عوضیه خواستم بگم مورد تناقض یافت شد البته جنیسیتش مونثع اینم شاید در طالع بینی لحاظ شده نمی‌دونم 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
زن هاشون خوبن مردهاش ب عنوان شوهر اینجوری ان

همسلمن اسفندیار عشقه اصلا هم این چیزا که گفتی نیست.مهربونه،آرومه،دست و دلبازی.بامحبت هست ولی اینجوری نیست بچسبه به خانواده اش.

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

وای خدا 

اصلا این طالع‌بینی ماه هارو درک نمیکنم واقعا 

ادمارو بر اساس تاریخ زایمان مادرشون میشناسید؟؟

پناه بر خدا 

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

خصوصیات ماه ها به کنار هرکسی خوبو بده ربطی به ماه تولد نداره

چه نور باحالی داره پروفت مثل مسجد امامزاده می‌کنه اتاقو😁

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
ما یه اسفندی بیشعور و احمق داریم نزدیکمونه که فداکار که نیس هیچ تازه خیلی هم سواستفاده چی فرصت طلب و ...

خخخخ اون فک کنم اسفندی نبوده تو شناسنامه الکی زدن اسفند.والا

ماتاحالا اسفندی بدجنس نداشتیم

اون لقمه حرام خورده شاید🤣🤣🤣🤣