2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

احتمالا مامانت فکر میکنه خیلی بچه بوده افتاده تو زندگی بهش اروم وقتی کسی خونه نیست بگو که میدونی و شایدم چیزی نباشه و بزرگش میکنی و عواقبشو بگو که اگه بقیه بفهمن چی میشه و ابرو ریزی میشه فوقش دادو بیداد میکنه دیگه کسی هم نمیفهمه نترس زنا زرنگن تو این چیزا

میتونی پیگیر باشی و مستقیم بری پیش آقاههب مامانت حرفی نزن البته اگه کاملا اطمینان داری

اخع چجوری برم من خونم ی شهر دیگس دوتام بچه کوچیک دارم الا اومدم خونشون میگفتم‌پاشم تعقیب کنم بچه ۳ماهم گریه کرد

میشه هیچی نگی اگه نمیتونی دردم اروم کنی ساکت باش خب

چرا میپری ب من؟ دارم میگم حداقل یه حرکتی بزن نه اینکه هرچی پیشنهاد میکنیم میگی نه 

خوبیم ب بعضیا نیومده والا

اخع چجوری برم من خونم ی شهر دیگس دوتام بچه کوچیک دارم الا اومدم خونشون میگفتم‌پاشم تعقیب کنم بچه ۳ما ...

نه عزیزم با بچه خودتو درگیر نکن، اون آقا به حرف تو گوش نمیده پا پس بکشه باید یه شرخر تهدیدش کنه حسابی بترسوندش، از دیوار شاید بتونی شماره شرخر پیدا کنی

هوووف داریم به کجامیریم پس شرف وحیاکجارفته دخترازخیانت مادربناله بیخودنیست میگن آخرزمانه

قبلا به اسم مادر قسم میخوردن بس پاکی و نجابت توی جنسِ مادر بود.

مجرد رو ادم کاری نداره به هر حال اگرم خطایی میکنه خودش گناهکاره،ولی ادم متاهل و به خصوص بچه و نوه دار چرا به خودش اجازه میده حتی به کسی جز شوهرش فک کنه.دور از جونِ بابای اسی قبلا خانوما شوهراشون میمردن اصلا خجالت میکشیدن به مردِ دیگه ای فک کنن،بس حیا داشتن

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

اخع چجوری برم من خونم ی شهر دیگس دوتام بچه کوچیک دارم الا اومدم خونشون میگفتم‌پاشم تعقیب کنم بچه ۳ما ...

آخی کارت سخته پس 

ولی مراقب باش تصمیم هیجانی نگیری 

خودت هم نگو احترام بین خودت و مادرت از بین میره 

منطقی فک کن

چرا میپری ب من؟ دارم میگم حداقل یه حرکتی بزن نه اینکه هرچی پیشنهاد میکنیم میگی نه خوبیم ب بعضیا نیوم ...

چون تو شرایط منو نداری نمیدونی چ میگم اگه کسیم داشتم میتونستم حرفم بگم نمیومدم اینجا ک پس هیچیی نگوو برو بیرون از تاپیکم ب حد کافی خودم حدلم بده

قبلا به اسم مادر قسم میخوردن بس پاکی و نجابت توی جنسِ مادر بود.مجرد رو ادم کاری نداره به هر حال اگرم ...

اره عزیزم زمونه ی بدی شده مثلامادرالگوی بچه هاشه  ...مادرهرکارکنه عفت وحیای کل خانواده زیرسوال میره فردابوش پخش بشه هیچ کدوم نمیتونن سربلندکنن این هوس لنتی زندگی تگ تکشونونابودمیکنه حتی خودش  امروزچه روزیه 

خالم داره قرعه مینویسه اسم اینم نوشته میگه چی بنویسم اسم ی مرد گف بعد منو اجیم هم دیگه رو نگا کردیم بعد قطع کردن میگه اسم طبقه پایینی سریع ب اسمش درمیاد گفتم اره ماام خر

احتمالا مامانت فکر میکنه خیلی بچه بوده افتاده تو زندگی بهش اروم وقتی کسی خونه نیست بگو که میدونی و ش ...

حرفت درسته ولی منطقی نیست اخه عزیزم.

پس تعهد چی میشه؟اونوقت اصلا این دنیا ارزش داره که بخاطرش خودتو آلوده کنی به خیانت؟بچه بوده حداقل همون وقتی که بچه بوده خطا میکرده قابل بخشش بوده،نه الان که یه زنِ کامله.الان دیگه عقلو شعورش کامله،بچه داره داماد داره،نمیگه آبروی دخترمو پیش شوهرش ببرم چی؟

خدا انشالا همه رو به راه درست هدایت کنه که دنیا خیلی بد شده.

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...