2777
2789
اون چجوری روش میشه خیانت کنه تو روت نمیشه بهش بگی؟بگو تا شاید ازت خجالت بکشه و بذاره کناربعضیا تا یک ...

اخه چی بگم چجوری بگم انقد زرنگ سری ماس مالی میکنع میگم ب خواهر بردارمبگم روم نمیشه میگم مغز اونام درگیر میشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جالبش اینجاس ب اسم خانوم سیوش کرده شمارشو برداشتم زنگ زدم دیدم اقاس هی ام میگه خانم فلانی برام فلان ...

به اقاعه میگفتی من دخترشم شما چه سنمی با مادرم داری بی همه‌چیزِ کثیف؟

به مامانت بگو خواهشا نذار کار بیخ پیدا کنه.بگو واقعا از سنت از خودت از منی که بچتم خجالت نمیکشی؟

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

واه مگه غریبه مامانشه.این حرف جاش حداقل اینجا نبود

کاربرای کم سن و سال اینجوری جواب میدن، جدی نگیر

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
چشم مادرجان هر چی شما بگیمثل اینکه عادت دارید بزای بزرگتر تعیین تکلیف کنید

شما خودت بعنوان دختر اگه بفهمی مادرت داره خیانت میکنه هیچ کار نمیکنی؟ میگی ولش کن بزار خیانت کنه؟ چیزی نمیگی بهش؟ بروش نمیاری؟

اخه چی بگم چجوری بگم انقد زرنگ سری ماس مالی میکنع میگم ب خواهر بردارمبگم روم نمیشه میگم مغز اونام در ...

برادر نگوووو

به خاهرت بگو حتما باهم هم فکری کنین نذارین آبروتون بره.

حتما زبونم لال باید فیلمش دربیاد که یه حرکتی بزنی.

واقعا کارش قبیحه،کسی که پدرومادر میشه خیلی وظیفه ی سختی داره،نباید هر کارو حرکتی کنه.

دیگه وقتی مادر ازین کارا کنه از بقیه چه انتظاری داری.

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

فعلا نذار اصلا بابات بفهمه وگرنه زندگیت نابود میشه یطوری بین خودت و مامانت حلش کن یجوری که به خودش بیاد، مثلا بگو فلانی مامانش خیانت می کرد آخرش دخترش خودکشی کرد، یا مثلا شوهره با اینکه از زنش بچه داشت اونو کشت اما نذار قبحش بین خودت و مامانت ریخته بشه و بابات متوجه بشه