2777
2789
عنوان

میخام شروع کنم ب خودم برسم

195 بازدید | 21 پست

خانما من خیلی داغون شدم27سالمه میخام با کمترین هزینه ها ب خودم برسم هم از نظر روحی و هم جسمیو ورزش  هم افکارمو‌مثبت کنم تاعید کسی پایه هست؟؟

چطوری با کمترین هزینه؟!! 😐 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم میخوام ولی نمیدونم چجوری

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

پایه میخوای چیکار خودت شروع کن 

پوست میوه ها و آب برنج و اینا ماسک درست کن بزن پوست و مو 

روغن تراپی 

نخ دندان مسواک 

هشت لیوان آب در روز 

پیاده روی صبح گاهی 

رژیم غذایی مناسب برای افزایش و کاهش وزن 

سالم خوری 

رعایت بهداشت 

کتاب خوندن 

نوشتن برنامه هات 

الان ک هوا عالیه هر تایمی ک راحت تری برو پارک ورزش کن خودتو ملزم کن ک هر روز بری،انقد حال روحی و جسمیت خوب میشه ،

من یه مدت میرفتم تو کاهش وزنمم خوب بود ولی بعد باردار شدم و بعدم شیردهی،هنو فرصت پیدانکردم

برا پوستمون بنطرم تنظیم ساعت خواب،نخوردن چربی و شیرینی زیاد،دور کردن استرس و اضطراب خیلی موثرن،هزینم نداره

بعد اینکه باید بتونیم تایم استفاده از گوشیو کم کنیم واقعا سخته ،ولی وقتی اپلیکیشنای اضافی و اکانتای مجازیو کم میکنی بیشتر و بهتر ب کار و زندگیت میرسی،تایمت برا خودته تا مجازی

خب دیگه از منبر بیام پایین،همشو برا خودم گفتم ک رعایت کنم آدم بهتری باشم

مغرور منم که چون تویی را دارم ...
پایه میخوای چیکار خودت شروع کن پوست میوه ها و آب برنج و اینا ماسک درست کن بزن پوست و مو روغن تراپی ن ...

روغن تراپی عالیه ممنون از یاد آوریت،هزینه کمی داره ولی تاثیر فوق العاده روی پوست و مو

مغرور منم که چون تویی را دارم ...
چطوری با کمترین هزینه؟!! 😐

مثلا امروز خودم با ی زنگ ۵۰تومنی و دوتااکسیدان۳۰تومنی ک‌باهم شدن ۶۰تومن موهامو ابروهام رورنگ کردم  .رژیم و ورزشم توخونه تاوقتی ک انشالله پولی گیرم بیاد برم باشگاه یوگا توخونه و خیلی ماسکای دیگ توخونه براپوست

من شروع کردم 🤗پایه شما هم هستم

دمت گرم . میتونین گروه بزنین تو یکی از برنامه هاادمون کنین. بیایم شروع کنیم انشاالله. من زرنگم فقط ی آدم پایه میخام مجبورم کنه هروز