2777
2789
عنوان

بابام مامانم رو بیرون کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1336 بازدید | 69 پست
بابات حق نداره زنو از خونش بیرون کنه مادرت بره شکایت کنه هیچ مردی حق بیرون کردن نداره مخصوصا وقتی فر ...

میگن جدا میشیم هر بار من با حرف منصرفشون کردم 

باز دو هفته خوب بودن دوباره جنگ شروع میشه 

🏊🏼‍♀️🤽🏼‍♀️🏌🏼‍♀️🏇🏼🤺⛷️🤾🏼‍♀️⛹🏼‍♀️❤️

اگه من می رفتم رنگ میزد ب مادربزرگ و دایی هام آبرومون رو می برد اولین بار نیست که چند بار رفتم باهاش ...

ن گلم کار خوبی کردی اصلا تو کار زن و شوهریشون دخالت نکن فقط هواست باشه دعوا ب کتک کاری نرسه وگرنه اصلا حرف نزن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا بخدا من هیچی نمی‌دونم یهو دعواشون شروع شد

مامانت میاد نگران  نباش 

دعوا  کردن  بعد  اشتی میکنن

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
داداش وابجیت مدرسه نمیرن 🤔

ابجیم یکیش متاهله اینجا نیست 

یکیش پشت کنکوره که رفتن سر صبح ورزش 

داداشمم۵ سالشه 

ن گلم کار خوبی کردی اصلا تو کار زن و شوهریشون دخالت نکن فقط هواست باشه دعوا ب کتک کاری نرسه وگرنه اص ...

چشم  ولی خسته شدم

چندسالته؟؟؟هیچکدوم مدرسه ندارید که دوتاتون تو پارکید یکیتون تو خونه؟؟؟هیچوقت خودتو درگیر دعوای پدروم ...

دقیقا منو همسرم یه دفعه سرهیچی یه دعوایی میکنیم که بیا و ببین دوساعت دیگه حرف میزنیم انگارهیچی نشده بوده بعددخترم باتعجب نگاه میکنه میگه مامان مگه قهرنبودین؟ طفلی گیج میشه

والا من چشم ندارم کسی به مادرم چیزی بگه حتی بابام

خب پس تو مامانی هستی 😐

دوتاشون عزیزن هم مادر و هم پدر 

یه بحثه بچه ها نباید دخالت کنن اونا اشتی میکنن رو سیاهی به بچه ها میمونه

بعضی خانما نمی دونم چرا بهشون میگی بالا چشمت ابروعه 

میخوان جد و اباد سوهرو بیارن جلو چشمش

ما مورد داشتیم رفت خونه ننه باباش شوهرش نیومد دنبالش پولش تموم شد دید خبری نیست درست شد

چه اوضاع خیطیه بنظرم مشکل از مادره 

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️