2777
2789
قرص سیستین ب 6 زینک سه ماهو کامل بخر بخورکنارش زینک پلاسم بخوری سریعترش میکنهمن یک ماهه میخورم موهام ...

سیستین روزی چند تا خوردی گلم اینقدر تاثیر داشته؟

من یه بسته خوردم ریزش مو هم کم نکرد چه برسه به رشد مو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم سیستین B6B6وزینک پلاس روسه ماه دائم بخورم؟بنظرت اثرقرصابودک رشدموهات زیادشد؟چجوری مصرف کنم بعد ...

آره خب من کار دیگه نمیکردم که رفتم دکتر گفتم رشد موهام کمه با اینکه ریزشم کمه ولی خییییلی طول میکشه بلند شه
اول خودم از داروخونه ی ارایشگری گفته بود امپول بیوتین بپانتین بزنم میزدم نمیدونم تلقین بود یا چی ولی حس میکردم بلند شدنشو اما خب میدونی تنهایی اون خیلی تاثیر نداره و اینکه خب ایرانیشو مجبور بودم بزنم دیگه فعلا برا خارجیش نمیتونستم این قرصارو بهم دکتر گف خریدم خوردم یه ماهه بلند شد رزماری رم اینجا دیدم بیشتر برا ریزش میزدم که کمتر بشه بهتر شه کلا موهام ولی در کل اونو قبله قرصام میزدم این قرصا اثر کردن هرچی که بود چون من ناخونامم اصلا بلند نمیشد و مثله ورق کاغذ بود دکتر گف برا اونام جوابه الان بلنده بلند شدن و سفید کامل برا عید میخوام لمینت کنم:/ کار دیگم نکردم درکل اگه این امپول بیوتین بپانتینم در کنار قرصا حوصله کنی و بزنی سریعتر و بیشترم جواب میگیری قیمتشم زیاد نیس ایرانیش ولی باید هر هفته بزنی دوتا امپوله بتونی بزنی عالی میشه

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

چشم عزیزم من سعیمومیکنم 🥺هرچی خدابخواد

حالا دوست داری تقویتی بخور ولی همونا رو هم همینجوری بخور چون هر چی فکر کنی بدتره.

گلم بعد عروسی موهات کوتاه باشه راحتری بعد حمام زودتر خشک میشه 😉😊

عزیزم سیستین B6B6وزینک پلاس روسه ماه دائم بخورم؟بنظرت اثرقرصابودک رشدموهات زیادشد؟چجوری مصرف کنم بعد ...

قرصارم من شبا قبله خواب ی دونه زینک میخورم(چون ممکنه خواب الود کنه صبا نخوری بهتره) بعد از ناهارم دو تا سیستین میخوردم البته رو جعبش نوشته تا چهار تا میتونی بخوری ولی من گفتم ماه اول با دوتا شروع کنم ببینم چجوریه الان دوتا میخورم روزی و اینکه نه مشکلی ایجاد نمیکنه مکمله دیگه

سیستین روزی چند تا خوردی گلم اینقدر تاثیر داشته؟من یه بسته خوردم ریزش مو هم کم نکرد چه برسه به رشد م ...

مارک دانا خوردم من
ریزش داخل حمامم هم متوقف شده در حد ده تا تاره مو میریزه جدیدا 

قرصارم من شبا قبله خواب ی دونه زینک میخورم(چون ممکنه خواب الود کنه صبا نخوری بهتره) بعد از ناهارم دو ...

مرسی عزیزم پس شدشبی یه دونه زینک  بعدناهارم روزی دوتاسیستین...

فقط اینکه زینک ارین قهوه ایاست که شکل عدسن؟یایونی زینک بخرم کخ زردرنگخ

قرصارم من شبا قبله خواب ی دونه زینک میخورم(چون ممکنه خواب الود کنه صبا نخوری بهتره) بعد از ناهارم دو ...

اها اینم یادم رف بگم زینک مارک یوروویتال بهترینه من سیستینم میخواستم همین مارک بگیرم ولی اونروز اون دارخونه نداشت دیگه همین دانا گرفتم ولی اینسری اونم یوروویتال میگیرم مارک خارجیه

پس شاید مارکش واقعا تاثیر داره من مارک رازک خوردم جعبش آبیه.کم کاری تیروئید نداری؟

نه رازک اصلا خوب نیست مامانه من ی قرص ازش میخورد برا خواب و اینا بود ملاتونین فک کنم اصلا تاثیر نداشت اخر سر خارجی گرفتیم خدا تومنم پول دادیم دکتر نوشته بود کنار قرصای دیگه کلا بین مارکای ایرانی تنها مارکی که تعریف ازش شنیده بودم دانا بود

مرسی عزیزم پس شدشبی یه دونه زینک بعدناهارم روزی دوتاسیستین...فقط اینکه زینک ارین قهوه ایاست که شکل ...

یونی زینکو اگه خریدی ام کنار زینک باید مصرف کنی شنیده بودم که تاثیر گذاریش بیشتره اما اگه خواستی بخریش تو دارخونه بگو که سیستین ام میخوری و یونی زینک یخری یا نه روش مصرفشم بپرس که فرقی میکنه که چجوری باشه فک کنم اما با زینک باید بخوری ولی در کل زینک پلاس اره قهوه ای عدسیه و اینکه چون سیستینم میندازی زینک پلاس 10 میلی گرم بگیر

یونی زینکو اگه خریدی ام کنار زینک باید مصرف کنی شنیده بودم که تاثیر گذاریش بیشتره اما اگه خواستی بخر ...

یدنیاممنونم عزیزدلم خیرببینی میبوسمت😍😍😍ازراهنماییات مچکرم

جوشونده رزماری چه جوری میزدی؟

من خودم رزماری دارم چون طبیعیشو باید بزاری از گلخونه ها میتونی بخری یا بچینی برگاشو بشوری که خاکو خولش بره  داخل اب جوش بیست دیقه تا نیم ساعت بجوشه حواستم باید باشه بهش مقدار ابشم نسبتا زیاد بزار چون میجوشه میره همش نمیمونه خودم متوجه میشی دیگه باید غلیظ بشه مایه اش ابش نه اونقد زیاد باشه نه اونقد کم اخر بریز داخل ی اسپری اگه خواستی یکم ابم میتونی بریزی رقیق کنی یکم سرد که شد هر شب بزنی به موهات خشکم بشه هیچ بو و ردی نمیمونه نیاز به شستنم نداره بعد از حمومم من میزنم وختی موهام خیسه