2777
2789
عنوان

لعنت برخروپف همسر🤬

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 48 پست

چرا نمیرین دکتر یه مشکلی داره حتما دیگه .شوهره منم میخابه خر خر میکنه گردنشو یکم کج میکنم راه تنفس باز میشه صداش قط میشه غلغش اومده دستم دیگه 

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...  تیکر بارداری نیست دوستان هعی نگید با این سن بچه داری 😐⁉️
شوهرمنم همینه... از صدای خروپفش تا یک ساعت بیدارم...صبح که بهش میگم میگه فکر کن خرس و شیر کنارته😐

ولله من زیربار نمیرفت که خرپف میکنه تا فیلم گرفتم ازش وخودش به حجم فاجعه صدای خرپفش  گوش داد

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یکی از نزدیکان ما هم اینجوری بود 

مشکل آسم داشت 

الان رفته دکتر ی دستگاهی بهش داده مث اکسیژنه 

اونو ک میزنه خیلی خیلی کم شده خروپفش 

قبلاً تو ده تا اتاق اونورترم میخوابیدی باید گوشاتو میگرفتی

ولی پس همدردیم 😥😥

کلا من از اینکه فیس تو فیس یکی بخوابم بدم میاد حس خفگی بهم دست میده 

برای همین و اینکه به شدت به صدا حساسم شبا تا همسرم خوابش میبره جیم میشم

ولی خوب صبحش باید اخم و تخمشو تحمل کنم چون اگر بیدار شه ببینه نیستم ناراحت میشه

وای خیلی وحشتناکیه خدا به دادت برسه ببین برو لوازم پزشکیا یه چیزی هست مثل بینی بنده میزنی به دماغش ب ...

وای خواهر روزگارم سیاهه  منم کلا خوابم ضعیفه 

ولله من زیربار نمیرفت که خرپف میکنه تا فیلم گرفتم ازش وخودش به حجم فاجعه صدای خرپفش گوش داد

اضافه وزن نداره 

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
اخ بابای منم همینجوره موندم مامانم چجور تحمل میکنه .یهو از آروم خرو پف میکنه بعد انقدر خرو پفش اوج م ...

خدابه مادرت پس صبرایوب داره  خیلییییییی سخته 🫤

ببین درسته زن و شوهر باید پیش هم بخوابن ولی نه به قیمت عذاب کشیدن یکی شون، سر شب پیش هم بخوابید بعد ...

دقیقا 

مثل کاری که من چندین سال انجام میدم

شرایط ما  هم مثل استارتر عزیز هست و این مشکل اصلا راه حلی نداره - جز اینکه جدا بخوابید و تمام

من شاغلم صبح بایدبلند شم برم سرکار - اگر بخوام همون خواب شبانه رو هم به خاطر خروپف از دست بدم که دیگه چیزی ازم باقی نمی مونه .. 

همینی که هست