2777
2789
عنوان

میشه ی تازه عروس رو راهنمایی کنید 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 21 پست

عزیزم حالا طلا پس انداز میشه هررطور باشه اخرش سوده

ولی خط..؟ 

بنظرم خط اصلا واحب نیس، موندم چطور صدتومن میخایید پاش بدید

اگ نظرت منفیشد، حتما باشوهرت باملایمت حرف بزن فقط دوباربهش بگو و ردشو، بهش زمان بده فک کنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خط صد میلیون؟!!!! شماره مگه خوش اومدن داره؟ یاد فیلم نرو سمیه افتادم مال موادفروش بوده مشتری داره؟😅

حتی اینم باشه من بودم قبول نمیکردم چون بعید میدونم تا ده سال دیگه تماس تلفنی بمونه همه  چی اینترنتی میشه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
آخه نوشتی تونستی ۱۰۰ گرم طلا بخریفکر کردم خودت با پولات خریدی

نوشته تونستیم. پس انداز مشترکه. حتی اگرم بگه خودم خریدم از نفقه خودش و با تصمیم خودش بوده و فرقی با درامد شخصی نداره‌.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
نه همسرم گرفته همه رو

اگر شغل همسرت طوری هست که خط مهم هست ، اشکال نداره . خط هم رشد داره ولی دیگه پس انداز نیست . چون یه جور کالایی هست که نگه داشتنی هست یعنی حالا حالا ها برای نقدینگی آدم خط رو نمی فروشه . اگر از خرید طلا جمع کردن پول برای خرید یک چیز بهتر مثل خونه هست به همسرت بگو   .

بگو چون قصد خرید مثلا خونه داریم بهتر هست پس انداز رو طلا باشه . اما طوری بگو فکر نکنه مهم نیست خواسته اش . بگو اگر رشد شغلی ات بستگی به خط گرون داره و باعث میشه تولید سرمایه بیشتر بشه حرفی ندارم ولی صرفا اگر به چشم یک نوع پس انداز به خط موبایل نگاه میکنی ، رو طلا باشیم بهتره .

این رو هم بدون طلا بالا و پایین میشه ولی آقایون بستن نهایت طلا رو روی هفت تومن برسونند و نگه دارند . شاید تا یک یا نهایت دو سال دیگه