2777
2789
عنوان

بالاخره نوبت عمل اسلیو گرفتم ولی هنوزم میترسم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2376 بازدید | 114 پست
چه قرصی تو چندوقت

هر دفعه بهم یه مارک قرصی میداد که استپ نکنم تو ۴ یا ۵ماه

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همسایه ما انحام دادکللللللل شهردستاشون به سمت اسمون درازبودکه نمیره بچه هاش بی مادربشن ازبس حالش بدبود بعد دوسال بازم وزنش شده ۷۰و خرده ای و دوباره داره چاق میشه تقریبا یکماه پیش یه جوان دیگه ازشهرمون انجام داد فوت کرد

همه ما آدما میدونیم که یه روز میمیریم ، غیره اینه؟؟!! پس چرا بدی وپلیدی دنیارو غرق کرده

قرص که بدتره عوارضش از عمل

نه والا منو دو تا دوستام و عمم استفاده کردیم اونی که عمل کرد بد تر از ما عوارض داشت

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم
اره واقعا يكي از لذت های زندکی خوردنه

نه به خاطر خوردن ، چون کلی عوارض داره

آخه مگه میشه یه قسمت از بدنت رو بندازی دور و عوارضی نداشته باشه؟

میتونه به یه رژیم اصولی و ورزش و تحرک به ورن دلخواهش برسه.

اسلیو آخرین راهه اونم واسه ‌زنای خیلی بالا.

گمان میکنم نه دوست کسی ام و نه دشمن کسی و نه محبوب کسی ؛ تقریبا هیچ نوع رابطه ای با انسان ها ندارم.❌

انشا ٕ الله ک خیره بسلامتی بری وبیای..

مردا همه دیوانه شدن نمیدونم از جون زنا چی میخوان .فقط راجع به دکترت خوب تحقیق کن

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
همسایه ما انحام دادکللللللل شهردستاشون به سمت اسمون درازبودکه نمیره بچه هاش بی مادربشن ازبس حالش بدب ...

چرا مردم میترسونی اسلیو باعث مرگ نمیشه یه آدم بخاطر هر جراحی دیگه هم ممکنه عوارض برای پیش بیاد 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
همسایه ما انحام دادکللللللل شهردستاشون به سمت اسمون درازبودکه نمیره بچه هاش بی مادربشن ازبس حالش بدب ...

تو دلشو خالی نکن شوهرش زورش کرده💔

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

خوب تحقیق کن من شنیدم این عمل تو بعضی کشورا مثل کره جتوبی ممنوعه چون میگن یه تکه از معدتو میبری در صورتی که هر قسمت از معده یه باکتری مفید برای بدن تولید میکنه در ضمن دو نفر تو اقوام ما بعد از انجام این عمل فوت کردن