2777
2789
عنوان

شوهرم یه حرفاهایی بهم زد که البته حق داشت و الان از خودم بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2214 بازدید | 98 پست
شما نمی رفتی حقم داشتی ولی شوهرت خودش باید تصمیم می گرفت بره یا نه.

من میخواستم بهشون ثابت کنم کارشون بده. اونا با نرفتن من ناراحت نمیشدن. ولی با نرفتن شوهرم ناراحت میشدن. فکر میکردم بعدش درک میکنند که با من چکار کردن که درک نکردن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظرمو گفتم.من بخاطر همسرم هرکاری میکنم،همسری که بخاطر حسادت خانومش مجبوره با خانواده قطع ارتباط کنه ...

همسری که عقل داشته باشه ،خودش ارتباط باخانواده که تبعیض قائل میشن رو محدود میکنه ویاقطع!

چراخانواده با تبعیض باعث کدورت شدن روندیده میگیری!

شوهراین خانم ازکسی اگه ناراحته ،اون باید خانواده اش باشه ،که باعث شدن دوبرادر بخاطر تبعیض ازهم دوربشن 

همین شوهر ،اگربین خودشو وباجناق کوچکترین تبعیضی ببین ،همین کارمیکردن 

مگه این‌پسر بااون پسرچه فرقی میکنه؟چه گلی اون‌زده که این پسرنزده

نظرمو گفتم.من بخاطر همسرم هرکاری میکنم،همسری که بخاطر حسادت خانومش مجبوره با خانواده قطع ارتباط کنه ...

و البته فقط حسادت نبوده. بی محلی و بی توجهی هم اضافه کنید. اونا نه تنها خونه ما نیومدن. بلکه خواهر و برادراش مراسم مختصر ما هم شرکت نکردند. ولی خب من فقط به خاطر ناراحتی همسرم ناراحتم. و اگر کاری کنم به خاطر دل اونه

این دیگ دیدگاه شماست بانو . وگرنه من اگر ذره اایی حس کنم همسرم قرارع از حس من ب خودش بخاطر تحقیرم پ ...

به هرحال دیدگاه ها متفاوته ،به نظر من هرکسی در حد شخصیت خودش برخورد میکنه .من خودم ازدواج کردم به عنوان مثال برای من خرید عقد نکردن گفتن رسم نداریم ولی برای جاریم که ۶ماه بعدمن ازدواج کردن مفصل خرید کردن ،مبارکش باشه برای من اصلا اهمیت نداشت مهم این بود همسرمو دوست دارم و اونم منو دوست داره حالا مادر یا خانوادش دوستم نداشته باشن اصلا اهمیتی نداره .به قول قدیمیا علف به دهن بزی باید شیرین بیاد😄البته که الان هم مادرشوهرم خیلی دوستم داره هم من اونو به هرحال خانواده هستن نباید مردم اونطوری رفتار کنن که ما میخوایم .همه اونطور که هستن محترمن

همسری که عقل داشته باشه ،خودش ارتباط باخانواده که تبعیض قائل میشن رو محدود میکنه ویاقطع!چراخانواده ب ...

منم اعتقادم همینه. ولی خب طاقت دیدن ناراحتی شوهرم رو ندارم. اگر کوتاه بیام هم فقط به خاطر شوهرمه

به هرحال دیدگاه ها متفاوته ،به نظر من هرکسی در حد شخصیت خودش برخورد میکنه .من خودم ازدواج کردم به عن ...

عزیزم اینکه شما ب اسم علاقه حاضر ب تحقیری و همسرت مفتخر ب این موضوع  با نهایت احترام برای من جای تأسف داره و اون مادرشوهر گرامیتونم باشما خوبه چون یا شمارو خیلی پَپه و ساده می‌دونه یا سیاستشه وگرنه از لحاظ ارزش گذاری معلومه جاریتون توی الویته . ب هرحال موفق باشید و بینا ب مسائل 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼
منم اعتقادم همینه. ولی خب طاقت دیدن ناراحتی شوهرم رو ندارم. اگر کوتاه بیام هم فقط به خاطر شوهرمه

خواهرانه بت میگم کوتاه بیای باید پیی ِ همه چیو ب تنت بمالی . منم خودم واسطه آشتی مجدد همسرم با مامانش شدم  الان این تک پسره لوسو باید رابرا مدیریت کنم وگرنه لحافشم خونه مامانش میندازه .

و البته فقط حسادت نبوده. بی محلی و بی توجهی هم اضافه کنید. اونا نه تنها خونه ما نیومدن. بلکه خواهر و ...

شما برای دل همسرت هر کاری که صلاحه انجام بده عزیزم خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.به هرحال زندگی ها متفاوته شخصیت ها هم همینطور ،دنیا دو روزه سخت نگیرید

عزیزم اینکه شما ب اسم علاقه حاضر ب تحقیری و همسرت مفتخر ب این موضوع با نهایت احترام برای من جای تأس ...

😁

این که گفتم برای ۱۰سال پیشه منظورم این بود خوبی خوبی میاره عزیزم.

نظر شما هم قابل احترامه 🌷

با نهایت احترام واس همسرت من برشما حق میدم . شوهرتون دیگ زیادی هندیش کرده . چطو شما گناه نداشتی دل ن ...

منم با شما موافقم . شوهرش باید زودتر از الان با خانوادش حرف میزد و میگفت که به خانومم احترام و... بزارین 

خودمم واقعا دیگه حرف زدنم نمیاد. میترسم این کار رو بکنم بدتر بشه و مادرشوهرم باهام بد صحبت کنه

به نظر من یک روز تماس بگیر با مادرشوهرت و دعوتشون کن خونتون

بهش بگو درسته کدورت هایی از قبل وجود داشته ولی من تصمیم گرفتم بخاطر خدا چشم پوشی کنم شما هم بخاطر پسرتون گذشته رو فراموش کنید و ....

کم کم اوضاع مثل قبل میشه

مردم طلاق میگیرن و هزار جور حرف به هم میزنن باز برمیگردن به نظرم خودت سختش کردی

[QUOTE=366820015]منم اعتقادم همینه. ولی خب طاقت دیدن ناراحتی شوهرم رو ندارم. اگر کوتاه بیام هم فقط به خاطر شوهرمه[/QUOTEاگراین تبعیض تمام شده ،بله‌کوتاه بیای بدنیست 

امابخاطرگذشته لازم‌نیست عذاب وجدان داشته باشی ،وهروقت هم شوهرت حرف‌زدی ،یادآوری کن اونی مقصرکه تبعیض قائل شده نه اونیکه واکنش نشون داده 

امااگررفتارشون ادامه داره ،همین راه خودت برو ،فقط جنگ اعصاب برات میمونه بازهم میرسی به قطع ارتباط 

درمورددعوتی بهتر مه نمیان ولی دعوت کردی نیومدن؟یعنی زنگ زدی نیومدن ،دیگه اصلا بهشون نگو وخیلی هم خوشحال باش که نمیان

😁این که گفتم برای ۱۰سال پیشه منظورم این بود خوبی خوبی میاره عزیزم.نظر شما هم قابل احترامه 🌷

ببین باخودت حداقل رو راست باش 🫂  اینهمه فداکاری تو. کاش حداقل یه بازخورد ایده آلم می‌داشت . هنوز بعد ده سال کاراشونو یادته میبینی ... چرا چون  روح آدم درد میگیره از تبعیض . اینقد خودتو حیف یه عده نکن حتی همسرت .