2777
2789
عنوان

چرا من انقد اهل زندگیم😐😐

110 بازدید | 6 پست

خیلی شوهریم، همش ذهنم درگیر شوهرمو و بچه تو راهیمه، ینی صد در صد مغزم

۲۵سالمه همسنام  با دوستاشون وقت میگذرونن میرن بیرون یا باشگاهی جایی با بقیه اوکی میشن

ولی من سخت با بقیه ارتباط میگیرم که مثلا بشینم باهاش حرف بزنم این ور اونور، دوستامم از وقتی ازدواج کردم برام خیلی کمرنگ شدن، همه توجهم رف سمت شوهرم

الان حس میکنم عادی نیستم، اصلا دیگران خیلی کم برام اهمیت دارن ولی خیلیا رو میبینم با وجود متاهل بودن دوست و آشناشونم دارنو خیلیم صمیمین

برعکس منی کتملا

دوست مدل شما دارم خیلی رو اعصابن خیلی🥴

خب خودت خوشی خوبه دیگه، ولی دور از جونت خواهرانه میگم

هیچوقت صدتو واس هیچکی نذار حتی بچت

چون یکروزی واست توقع میشه اینهمه خدماتمو جواب نداو

یادبگیر بدون اونا خوش باشی تا تو نبودشون نامردیای دنیا تباه نشی

برعکس منی کتملادوست مدل شما دارم خیلی رو اعصابن خیلی🥴خب خودت خوشی خوبه دیگه، ولی دور از جونت خواهرا ...

من به خودمم خیلی اهمیت میدم و میرسم به خودم

مشکلم روابط اجتماعیه فقط 🥲

مجردیمم عاشق این بود ازدواج کنم کردم الانم که یه ساعتم نمیتونم دل بکنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من به خودمم خیلی اهمیت میدم و میرسم به خودممشکلم روابط اجتماعیه فقط 🥲مجردیمم عاشق این بود ازدواج کن ...

میدونم دیگه منم همینو نوشتم

با به خود رسیدن که جبران تنهایی ادم نمیشه باید بامردم ارتباط بگیری

بتونی خوش بگذرونی بدون شوهرو بچه 

نکه رفیق بازی، توانایی خوش گذروندن با بقیه داشته بشای

من به خودمم خیلی اهمیت میدم و میرسم به خودممشکلم روابط اجتماعیه فقط 🥲مجردیمم عاشق این بود ازدواج کن ...

الان چ بدی داره  همسر خوب داری دودستی چسبیدی بهش

اگ خائن و دزد و عملی و هرزه و بیکار و وحشی بود قطعا مث بقیه زنهای کتک خورده تاپیک  اه وناله میزدی  ن گفتن از عشقت 

خب زمان بده بچه دنیا بیاد دنیات تغییر میکنه

بچه نیاز ب رفت امد. ادمای جدید. همسال داره

نمیتونی اونو حبس کنی

من خیلی دوست دارم ولی اصلل حوصله بیرون و این جیزا نذارم. اینجوری باذخودم حال میکنم

سخت نگیر ب خودت ولی بدون ن مرد ن بچه ن کسای دیگ کاری، برات در اینذه نخواهند کرد