2777
2789
عنوان

رابطه دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 2156 بازدید | 77 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم عزیزم ولی میگه چکار کنم ی جورایی ترسیده خب زودتر عروسی کنن دیگه خیالش راحته منظورم این بود

وقتی دیگه عقد باشن ترسشون بی معنیه

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

همه تو دوران عقد رابطه دارن من خودم تو عقدم باردار شدم🥲

تو عقد باردار شدین؟وایی😁😁

یآ رَبّ تَنهآ نَظَرَت بآشَد پآیآنِ رَنج هآیَم:)جانه دلم تو تنها دلیل روی این کره خاکی هستی که بشه فهمید عشق هنوزم وجود داره...؛)دردت به جونم همه جوره هواتو دارم و تا ابد پات وایمیستم🫂💍🌱🌸متعهد و بزودی به امید خدای مهربون،متاهل🧿🍓🤍🌱تا اینجا که خوندی،یه صلوات واسه من و دلیل زنده بودنم بفرست و برو عزیزدلم:)🦋🫂🤍

میگن اشتباهه چون پسر یکم برای عروسی گرفتن بیخیال تر میشه و اینکه خدای نکرده اگه جدا بشن عرف جامعه انتظار داره که دختر باکره باشه وگرنه از لحاظ شرعی و اخلاقی اشتباه نیست

اگه به نامزدت اعتماد داشتی چه اشکالی داره..... البته من به نامزدم اعتماد کاما داشتم... مجبور شدیم ۳ ماه بعد عقد بریم تو خونمون بدون عروسی... یک ماه بعدش عروسی گرفتیم تو این یک ماه هم رابطه کامل نداشتیم