2777
2789
عنوان

کسی رو گوشیش بام بانک ملی داره

82 بازدید | 15 پست

پیامک کوتاه بانک ملی برام فعاله الان ۲ماه هرکار میکنم برا ثبت نام میگه پیامک کوتاه بانک ملی فعال نیست رفتم تو بانک اونا هم از سر باز کردن واقعا افتضاح 

👀این شوهرای ما هربار زنگ  میزنیم میگیم کجاین میگن سر کار اگه راست میگفتن ما باید از نوک انگشت تا گردن النگوداشتیم  والا🤷‍♀️🤣 #شوهرای زحمت کش 😅🤭 # نه به شوهر آزاری😁

باید خود بانک حتما برات فعال کنه تا کار کنه

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باید خود بانک حتما برات فعال کنه تا کار کنه

خود بانک فعال کرده رفتم اونجا میگم هر کار میکنم نمیتونم ثبت نام کنم میگه چجوری همه ثبت نام میکنن میگم خانم بی سواد که نیستم  نمیشه مشکلی از سمت شما هسته چک کنید میگه ناراحتی حسابتو ببند 😐 همه کاراشو انجام دادم پیامک بانک ملی برام میاد اون موقع نمیشه ثبت نام کنم

👀این شوهرای ما هربار زنگ  میزنیم میگیم کجاین میگن سر کار اگه راست میگفتن ما باید از نوک انگشت تا گردن النگوداشتیم  والا🤷‍♀️🤣 #شوهرای زحمت کش 😅🤭 # نه به شوهر آزاری😁
بروخودپردازبانک ملی خودت فعالش کن

رفتم اونجا کاراشو انجام دادم خود بانک هم رفتم میدونی مشکل از سمت خود بانکه احتمالن یه چیزیو اشتباه زدن کاری ام برام نمیکنن 

خود بانک فعال کرده رفتم اونجا میگم هر کار میکنم نمیتونم ثبت نام کنم میگه چجوری همه ثبت نام میکنن میگ ...

ب مدیر برو و اگر راهنماییت نکرد گزارش رد کن براشون

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
رفتم اونجا کاراشو انجام دادم خود بانک هم رفتم میدونی مشکل از سمت خود بانکه احتمالن یه چیزیو اشتباه ز ...

برنامه بام رومی خوای فعال کنی؟من خودم اول توخودپرداز پیامک روفعال کردم بعدخودم نتونستم بام رونصب کنم رفتم کافی نت برام راحت نصبش کرد....

ب مدیر برو و اگر راهنماییت نکرد گزارش رد کن براشون

اره شوهرم گفت برو فردا تو بانک اونجا یه جوری رفتار میکنن باهات احساس گناه میکنی تحقیر میشی دست چک گرفتم از اون بانک کارت خوان گرفتم واقعا از برخورد بانک ملی  جای تاسف داره 

برنامه بام رومی خوای فعال کنی؟من خودم اول توخودپرداز پیامک روفعال کردم بعدخودم نتونستم بام رونصب کنم ...

اهان مرسی عزیزم خیلی راهنمایت خوب بودش فدات

اره شوهرم گفت برو فردا تو بانک اونجا یه جوری رفتار میکنن باهات احساس گناه میکنی تحقیر میشی دست چک گر ...

اره ی کارمندایی داره ک شل کار میکنن

منم یبار کار مهم داشتم پیچوند گف برو شنبه بیا

دفعه بعد ک رفتم ی نفر دیگه کارمو انجام داد و گف این ک چیزی نبود چرا همون موقع انجام ندادی

گفتم همکارت پیچوند

دیگه چیزی نگفت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خواهش می کنم موفق باشی

پیامک فعال کنیم همین پیامک واریزی پول اینا منظورش هسته اگه اینه از من فعاله

اره ی کارمندایی داره ک شل کار میکننمنم یبار کار مهم داشتم پیچوند گف برو شنبه بیادفعه بعد ک رفتم ی نف ...

اره واقعن کارشون زشته