2777
2789
عنوان

این چه خوابی بود من دیدم خانم های حامله نیان

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 22 پست

تعبیر خواب جنگ و فرار

1. اضطراب و نگرانی: خواب جنگ و فرار می‌تواند نمادی از اضطراب‌ها و نگرانی‌های شما در زندگی واقعی باشد. ممکن است با مشکلات و چالش‌هایی مواجه باشید که باعث شده‌اند احساس ناامنی و استرس کنید.

2. ترس از تغییرات: دیدن جنگ و فرار در خواب ممکن است به معنای ترس از تغییرات بزرگ و ناگهانی در زندگی باشد. این تغییرات می‌توانند در زمینه‌های مختلفی از جمله شغلی، شخصی یا اجتماعی رخ دهند.

3. احساس ناتوانی: خواب فرار از جنگ ممکن است نشان‌دهنده احساس ناتوانی یا کنترل نداشتن بر وضعیت‌های خاصی در زندگی باشد. شما ممکن است احساس کنید که توان مقابله با مشکلات و چالش‌ها را ندارید.

4. نیاز به امنیت: دیدن خواب جنگ و فرار ممکن است به نیاز شما به احساس امنیت و حمایت در زندگی اشاره داشته باشد. شما ممکن است به دنبال پناهگاه و آرامش در میان اضطراب‌ها و نگرانی‌ها باشید.

اگر بخوایم جمع بندی ‌کنیم:

این خواب می‌تواند نمادی از اضطراب‌ها، نگرانی‌ها، ترس‌ها و احساس ناتوانی در زندگی واقعی باشد. ممکن است این خواب به شما نشان دهد که نیاز دارید تا با مشکلات و چالش‌های خود به‌طور موثرتری مقابله کنید و به دنبال راه‌هایی برای افزایش احساس امنیت و آرامش در زندگی باشید.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره واقعا .حس بدی هست .خداروشکر که فقط خواب بوده .نگران نباش عزیزم .

اره خداروشکر 

خدا نصیب هیچ کسی نکنه همچین شرایطی رو که همه چیزو بذلری و فقط فرار کنی جلو چشمت ببینی چه جوری جوون با تیر زدن و حتی تو خواب جوری فرار کنی که یه لقمه نون ساده هم برا خوردن نداشته باشییی

متاسفانه در شرایط خوبی نیستیم و احتمال جنگ هم میره... امیدوارم سایه خشکسالی و جنگ و فقر از سر ایرانِ ...

وایی خدا نکنههه تو خواب که خیلی شرایط بدی بود قشنگ عمیق احساسش کردم

تعبیر خواب جنگ و فرار1. اضطراب و نگرانی: خواب جنگ و فرار می‌تواند نمادی از اضطراب‌ها و نگرانی‌های شم ...

ممنون عزیزم که سرچ کردی

حالا دیشب با ارامش هم خوابیدم نمیدونم چرا این خواب ترسناک و پر استرس و دیدممم اصلا هم تو ذهنم به جنگ و این چیزا فکر نکردم

منم چند وقت پیش دیدم و حس کردم چنین اضطرابیو 

خیلی بده منتها من تنها بودم 

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰