2777
2789
عنوان

همسایه

| مشاهده متن کامل بحث + 1203 بازدید | 67 پست
خدابیامرزه باباتو .همین دوتا بچه هستید؟

مامانم دوست نداره ولی ازش ترس داره یکم تو کاره جادو اینان

و کلا آخه چجوری روش بشه بگه به طرف نیاد منم نمیتونم بگم خوده طرف باید شعورش برسه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامانم دوست نداره ولی ازش ترس داره یکم تو کاره جادو اینانو کلا آخه چجوری روش بشه بگه به طرف نیاد منم ...

اوه من از اینجا ازش ترسیدم دیدی گفتم خونه خراب کنه حسم اشتباه نمیکنه .

مستاجره؟

خب با داداشت درمیون بذار زنه میاد جلوش اخم و تخم کنه بی محلی کنه جواب سلام نده شاید فرجی بشه نیاد

کرد جواب نداد خواهر 🤣خیلی پروعه یهدمدت سیو کرده بودمش دو قطبی سادیسمی

اوه من از اینجا ازش ترسیدم دیدی گفتم خونه خراب کنه حسم اشتباه نمیکنه .مستاجره؟

وآسه داداشش دعا گرفته بود از یه دختره که سنش بالا بود جدا شه من میگم چکاریه آخه به دعا هم زنگ زده به دختره یعنی اول دعا گرفت بعد به دختره زنگ زد که از داداشمم جدا شو بخاطره خودت میگم بخاطره خودش نبودا🤣بخاطره اینکه دختره یبار جدا شده بود بخاطره این من میگم یه آدم چقدر خطرناکه که یه جن و بیاد وارد بدن داداشش کنه 😐....

چرا اینقدر به همسایه رو میدین؟درک نمیکنم

رو ندادیم که اون پروعه🥲ما کلا اخلاقمون اینه دشنمنون هم بیاد در و باز میکنیم یبار گفتم تو خونه مامانت هر شب مییری؟بهش برخورد گفت آره خب نباید بری خونه کسی هر شب پس چجوری میاد خونمون نمیدونم از بی کسی ما سوع استفاده کرده فک کرده چون بابام مرده تنهاییم  جدای از اینا تیکه هم میندازه سره یه داستانی نقطه ضعفمو فهمید برگشت گفت یه بچه یتیمه دیگه ولش کن یه چیزی پروند نگاهش هم به مامانم بود اصلا ارتباط چشمی با من نداشت کلا تیکه میندازه در صورتی من بی احترامی نکردم بهش فقط منظورم این بود و بار ها به صورت غیر مستقیم گفتم ادم باید ملاحظه کار باشع مهمون خوبه ولی نه هر شب

اوه من از اینجا ازش ترسیدم دیدی گفتم خونه خراب کنه حسم اشتباه نمیکنه .مستاجره؟

اینو بگم خیلی داستانا هس ولی اینو بگم سره همین قضیه که گفتم بهش خونه مامانت هر شب میری مامانم باهام دعوا کرد و...میخوام اینو بگم نباید میزاشت اینجوری شه میگه آدم خوبیه بقیه بدن خب وقتی پدر شوهرش بدون زنگ زدن میان خونشون چجوری بدش میاد خودش گفت اونوقت چجوری بدون هماهنگی هر شب میاد تازه موقع شام کم هم درست کنیم باید بهش تعارف کنیم

این همسایتون اسمش فاطمه نیست  مادرشوهر من ی همسایه داشت دقیقا کپی همسایه شما بود اونم هر روز میرفت خون مادر شوهرم سر شامم میرفت میشست سر سفره یا در میزد میگفت نون داری نون بهش میدادیم میگفت ی ذره ام پنیر بزار لاش بد میومد از کارای مادشوهرم ایراد میگرفت ک خونت چرا انقدر شلخته ست خودش طلاق گزفت دیگه این هروز میرفت خونه مادر شوهرم برادرشوهرم میرفت سر میزد خونه مادرش اینم با تاب شلوارک میرفت میشست اخرم رفت زیر پای برادرشوهرم زنشو طلاق داد این رفت صیغه ش شد بد مادرشوهرم فهمیده ک چ کار اشتباهی کرده ک باین رفت امد داشته ک خیلی دیر بود. شما دیگه این اشتباه نکنید همچین زنای خطر ناکن