2777
2789
عنوان

همسایه

| مشاهده متن کامل بحث + 1212 بازدید | 68 پست
وای تو چه باهوشی ایول از کجا فهمیدی 🤣اتفاقا سیگار خودشو تو بالکن میکشه شانس ماعه مامانم هم یه مدت س ...

هوش نمیخواد مشخصه مگه میشه هر روز هر روز بری خونه همسایه سیگار بکشی طبیعی نیست .

الانم مامانت میکشه یا ترک کرده؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هوش نمیخواد مشخصه مگه میشه هر روز هر روز بری خونه همسایه سیگار بکشی طبیعی نیست .الانم مامانت میکشه ی ...

منو بگو چقدر ساده بودم البته حدس زدم بخاطره اینکه حوصلش سر میره هر شب میاد خونمون نگو بخاطره سیگار. هم بوده

منو بگو چقدر ساده بودم البته حدس زدم بخاطره اینکه حوصلش سر میره هر شب میاد خونمون نگو بخاطره سیگار. ...

اگرم به خاطر خودتون بوده باید همان طور رفتار می‌کرد ه

می‌رفته بالکن به احترام شما و خونه تون

اگرم به خاطر خودتون بوده باید همان طور رفتار می‌کرد همی‌رفته بالکن به احترام شما و خونه تون

دقیقا خواهر قربون دهنت شعارش احترامه ولی میدید اذیت می شدیم ولی باز میکشید 

ترک کرده

خداروشکر . 

همسایتون بلای اسمانیه کاری کن قطع رابطه کنید اصلا بوهای خوبی نمیاد 

خواستم تجربه همسایه مامانمینا رو بگم گفتم شاید همسایه شما اینطوری نباشه تهمت بشه ولی خودت گفتی مامانتو میخواست سیگاری کنه مطمین شدم حسم دروغ نبود این پایه واسه گوه کاریاش میخواد این یارو خونه خراب کنه حالا ببین کی گفتم فرسخ ها ازش فاصله بگیرید به هرشکل و قیمتی و اصلا مراعات همسایگی رو نکنید مخصوصا اگه صابخونه اس که موندگاره 

منو بگو چقدر ساده بودم البته حدس زدم بخاطره اینکه حوصلش سر میره هر شب میاد خونمون نگو بخاطره سیگار. ...

مگه ادم هر روز حوصله اشم سر بره باید بره مزاحمت ایجاد کنه گفتم ادم درستی نیست فاصله بگیرید . مامانم ساختمونشون۱۵ واحده کاری کردم سفره صلواتشونم جمع کردن مامانمم از جمعشون کشیدم بیرون یعنی مامانم هم فازشون نبود مامان من و دوتای دیگه مامان ساختمونن بقیه کوچیکتر ولی کمال هم نشینی اثر میکنه حتی دورهمی رو هم نمیذارم بره توام مامانتو قانع کن راش نده نشد به بابات بگو 

خداروشکر . همسایتون بلای اسمانیه کاری کن قطع رابطه کنید اصلا بوهای خوبی نمیاد خواستم تجربه همسایه ما ...

خودمم حس کردم و اتفاق هم افتاد ولی بخاطره مامانم سکوت کردم بخاطرش یه مشکلاتی پیش اومد یه جوری از چشمم افتاده بزور تحملش میکردم حتی سوره ی کافرون و کوثر هم خوندم که نیاد کلا اینجوری بگم دعوا انداخت بین مامانم و داداشمم اخلاق جالبی نداره و هر اتفاق بدی که میفتاد تو زندگیش میومد تعریف می‌کرد فک کن هر روز من حالم بد می‌شد مامانم هم همین طور طوری که تخم مرغ میشکستیم میگه وسایل خونتون خوشگله احساس میکنم بهم فک هم میکنه انرژی منفی میگیرم و بهش هم گفتم گفت بهت فک میکنم آخه چرا ؟ من که به هیج کس فک نمیکنم چرا بقیه بهم فک میکنن تو فامیل غربیه اینا مشکلات ندارن هی میگه بد بختم خب باید به مشکلاتش فک کنه دیگه خدا کنه نیاد یا حداقل ماهی یبار بیاد خدایی میومد ۵ ساعت ۴ ساعت می‌شست تند تند سیگار  اخرش هم آب میرخت توش بوی گوه میداد فضا اینا یه بخشی از مشکلات وقتی هر شب بیاد خونه کسی کار زشتیه شاید من بخوام یه حرفی با مامانم بزنم خصوصی

مگه ادم هر روز حوصله اشم سر بره باید بره مزاحمت ایجاد کنه گفتم ادم درستی نیست فاصله بگیرید . مامانم ...

مامانمو یه کاری کرد باهام دعوا کرد میدونی از لجش اصلا حالم بهم میخوره توضیح بدم

خداروشکر . همسایتون بلای اسمانیه کاری کن قطع رابطه کنید اصلا بوهای خوبی نمیاد خواستم تجربه همسایه ما ...

یکی از اخلاقش اینه واسه کسی کار خوبی انجام بده انگاری میخواد ازش سواری بگیره صد دفعه میکوبه تو سره طرف پشت سرش هم همین طور چه کاریه یا کاری و نکن یا اگرم میکنی دلی انجام بده