2777
2789
عنوان

همسایه

| مشاهده متن کامل بحث + 1212 بازدید | 68 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم که صبرم تموم شده

فایده نداره فقط بی محلی رو ادامه بدید و میگم با بهانه راهش ندید

بگو مامان نیست اونکه نمیاد داخل سرک بکشه بگو حموما خوابه یا کلا در و باز نکنید بگید خونه نبودیم نمیاد پشت در کشیک بده که 

مثلا اتفاقی ام اومد خونتون شما برو با اخم برو تو اتاق اصلا بیرون نیا اومدی ام بی محلی کن باز برو اتاق یا گاهی الکی حاضر شو بگو مامان دیرمون شد بدو بریم فلان جا بسته میشه یا هرچی 

گاهی ام بلند بلند مثلا برا داداشت داری تعریف میکنی فلانی اومده بود و... داداشت بگه بیخود میکنه هر روز میاد حق ندارید درو بازکنید بفهمم من میدونم و شما یا شما بد بگو غر بزن جوری که بشنوه چه میدونم ازاین کارا کن 

همسایه بغلیمون اهنگ سرو صدا میگفتیم گوش نمیکرد میرفتم کناردیوار بلند بلند میگفتم شیطونه میگه برو فلانش کن نفهمو بچه خوابیده اسایش نداریم اهنگ میخوای واسه خودت ن درو همسایه یا بچه روبرویی تندتند میومد الکی میگفتم خوابیم میریم بیرون هم خودش هم مامانش کمتر اومدن 

خلاصه کوتاه بیایید بدتر میشه 

وقتی جواب میگیری مامانت پایه باشه ضد حال بزنه اون پررو ترمیشه و سوارتر

مامانم مهر طلبه

هیچی دیگه برو حرصاتو بخور نهایت هربار اون زنه میاد تو سریع برو بیرون اینطوری شاید مامانت اصلاح شد

البته قبلش با برادرت درمیون بذار بگو نقشه اس بگو مامان کاری نمیکنه اینطوری شاید مامان واسه اینکه من بیرون نرم دیگه درست بشه.بگو که بعدا مامانت داداشتو نندازه به جونت حرصشو سرت خالی کنه 

هیچی دیگه برو حرصاتو بخور نهایت هربار اون زنه میاد تو سریع برو بیرون اینطوری شاید مامانت اصلاح شدالب ...

داداشمم هم خوشش نمیاد ازش ذاتشو میدونه مامانم میخواد همه رو از خودش راضی نگه داره

داداشمم هم خوشش نمیاد ازش ذاتشو میدونه مامانم میخواد همه رو از خودش راضی نگه داره

واسه همون میگم با داداشت هماهنگ کن فردا مامانت بره به داداشت بگه داداشت پشتت باشه بگه خودم میدونم یا جای این زنه این خونس یا جای ما

اینطوری شاید مامانت تغییر کنه به حرف شماها گوش کنه

واسه همون میگم با داداشت هماهنگ کن فردا مامانت بره به داداشت بگه داداشت پشتت باشه بگه خودم میدونم یا ...

تازه توقع داره ۲ ۳۴۵ بیاد بریم ماشین و جابه جا کنیم