2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بذار نشه گلوم چون خیلی میسوژه

نه بدتر نمیشه 

یه قاشق بخوری نمی‌ذاره بیشتر بشه 

اگه عسل هم داری آبلیمو و آب جوش هم بهش اضافه کن بخور علائم سرماخوردگی اگر باشه از بین میره

منم گلو درد دارم حالم بده بینیم کیپ شده

از همه بدتر باردارم برم دکتر چیزی نمیده 🥺

میترسم ویروس باشه ب بچه هم اثربزاره

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دل ِما دریای ِصدها کهکشانِ صَبر است 🦋  تازگیا کنج دلم دلبری خونه کرده 🥰   قند دلم خیلی دوست دارم معجزه خدا بمونی برامون برای گرفتن دستات لحظه شماری میکنم مامانی قربونت برم ک اومدی تو دلمی. 🩷 ۱۴۰۳/۵/۱۱بی بی چکم مثبت شدو بهترین ماه  هدیه خدا برای تولدم 😍🩷😭
منم گلو درد دارم حالم بده بینیم کیپ شدهاز همه بدتر باردارم برم دکتر چیزی نمیده 🥺میترسم ویروس باشه ب ...

الهی بگردم منم همینم از امروز بدتر شدم خیلی ، سعی کن دارو شیمیابی نخوری از عطاری بگیر

دارم ولی مننفرم 🥲

پس دارو بخور 

قرص آموکسی سلین و سرخوردگی و سفالکسیم و کلداکس داری بخور 

شربت دیفن هیدرامین هم خوبه 

ولی ترکیبی ک بهت گفتم رو چشماتو ببند سر بکش بدمزه نیست 

ولی زود خوب میشی

من این ویروسو گرفتم بخاطر پسرم نتونستم زیاد ب خودم برسم بخاطر همین با اینکه یه هفته خوب شدم ولی گلاب روت انقد خلط از گلوم در میاد خیلی درد داره

پس دارو بخور قرص آموکسی سلین و سرخوردگی و سفالکسیم و کلداکس داری بخور شربت دیفن هیدرامین هم خوبه ولی ...

انشاالله خوب بشی عزیزم 

اره خوردم ولی به دیفن هیدرامین حساسیت دارم عزیزم کناف به شربت حساسیت دارم متاسفانه 

چرک نداره خشکه خشکه سرفه های خشک اصلا یه وضعی نمیتونم نقش بکشم میره تو راه گلوم

منم مثل توام . الان چهار پنج روزه . چیزایی که جواب داد 

پودر تیموسیپ 

انار پخته 

قرص ژلوکاف هر شش ساعت شربت دیفن هیدرامین هر هشت ساعت 

دکتر گفت باید دوره اش بگذره با اینا یکم قابل تحمل تر شد 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
الهی بگردم منم همینم از امروز بدتر شدم خیلی ، سعی کن دارو شیمیابی نخوری از عطاری بگیر

فداتبشم برو دکتر وگرنه هی بدتر میشی 

من اصلا دارو مصرف نمیکنم همینجوری دردو تحمل میکنم فردا برم ببینم سرم میزنن 

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دل ِما دریای ِصدها کهکشانِ صَبر است 🦋  تازگیا کنج دلم دلبری خونه کرده 🥰   قند دلم خیلی دوست دارم معجزه خدا بمونی برامون برای گرفتن دستات لحظه شماری میکنم مامانی قربونت برم ک اومدی تو دلمی. 🩷 ۱۴۰۳/۵/۱۱بی بی چکم مثبت شدو بهترین ماه  هدیه خدا برای تولدم 😍🩷😭