2777
2789
منم مثل توام . الان چهار پنج روزه . چیزایی که جواب داد پودر تیموسیپ انار پخته قرص ژلوکاف هر شش ساعت ...

مرسی عزیزدلم ولی به شربت خستسیت داره مخصوصا دیفن هیدرامین 

مرسی عزیزدلم ولی به شربت خستسیت داره مخصوصا دیفن هیدرامین

حساسیت دارویی یا نمیتونی شربت بخوری ؟ 

اگر فقط نمیتونی بخوریش که مزه اش زیاد تند نیست دیفن ساده کامپاند یکم سخته ‌ و این که قرصش هم هست

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم گلو درد دارم حالم بده بینیم کیپ شدهاز همه بدتر باردارم برم دکتر چیزی نمیده 🥺میترسم ویروس باشه ب ...

آب عسل بخور طب سنتی اسلامی میگه هیچ ضرری نه متوجه جنین نه مادر میشه بالعکس خییلی هم خوبه براش 

چارش همینه خواهر

یا شیر کیلویی از این پاکتی یا کارخانه ای ها نه از این کیلویی ها محلی بگیر خوب بجوشون یه لیوان با یه قاشق عسل بریز جرعه جرعه بخور ان شاءالله خوب خوب میشی

یا رَبَّ الحُسَین بِحَقِّ الحُسَین اِشفِ صَدرِالحُسَین بِظهورالحُجَّه 
بیماریت با گلودرد شدید شروع شد؟ برا من از دیروز اینطوریه امروز که بیدار شدم اصلا بزاقمو نمیتونم قورت ...

اره دقیقا منم آره از دیروز ظهر ولی بدتر شده گلوم