2777
2789
عنوان

خدایا 😭😭😭😭😭

103 بازدید | 5 پست

خدایاا کلا دیره برا من 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خدایاااا چرا با من اینکارو میکنی

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

خدایا یاد گناهم افتادم حقم بود🙂میتونستی بدتر کنی شکرت میشناسی منو حقمه ولی تو ببخش

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چیشده؟

خیلی تو زندگیم تحت فشارم از همه جهت وقتی آدم عصبی و داغون و مریضی هم اضافه میشه دیگه صدام درمیاد🥲🥲😭😭

خیلی تو زندگیم تحت فشارم از همه جهت وقتی آدم عصبی و داغون و مریضی هم اضافه میشه دیگه صدام درمیاد🥲🥲 ...

آروم باش عزیزم انشالله حال دلت خوب شه

زندگی تئاتری از تجمع نقاب هاست؛

آروم باش عزیزم انشالله حال دلت خوب شه

قربونت ممنونم بابت محبتت سر نماز دعا میکنم