2777
2789
گفتم قبل بیست عروسکنه قبل سیبعدم اگر بنا به فشار خوردنه، شما بخور من کاریت ندارم

بخاطر کار شما من  فشار بخورم نخیر عزیز برام ذره ای اهمیت نداره🤌🏻

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است

سرم تو زندگیه خودمه درمورد دوستانی که سوالی نمیپرسن نه شما که نو هر تاپیکی فقط دارین بقیه رو میکوبون ...

اولی‌صبحی چه عصبانی 

خدا اخر و عاقبت کسایی که تا غروب با شما دّم پر میشن رو به خیر کنه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سرم تو زندگیه خودمه درمورد دوستانی که سوالی نمیپرسن نه شما که نو هر تاپیکی فقط دارین بقیه رو میکوبون ...

من هیچ کسیو نکوبیدم و الان هیچ اسمی نیاوردم از گذشته خودم

تو یهو از ناکجا آباد کامنتای سابق منو حفظ کردی تو ذهنت نگه داشتی اومدی میگی تو که ازدواج سفید کردی، انگار داری مج میگیری

آره کردم. دخلش به تو چیه؟ من که هیچوقت توصیه نکردم کسی راهی که من رفتمو بره و شاید توی دو تا تاپیک اینو گفته باشم و الانم همسرم سالهاست همسر رسمی و قانونیمه

پس سرت تو زندگیت نیست

سرت تو زندگی بقیه ست

زیر ۲۰ هم وقت ازدواج نیست، توقع نداشته باش به ملت بابت کودک همسری مدال بدیم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بخاطر کار شما من فشار بخورم نخیر عزیز برام ذره ای اهمیت نداره🤌🏻

معلومه

من چند ماه گذشته از وفتی که تو یه تاپیکی تعریف کردم قبل ازدواج ۳ سال با همسرم زندگی میکردم

کله صبح اومدی اینو میاری وسط، مشخصا واست مهم نیست😃

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اولی‌صبحی چه عصبانی خدا اخر و عاقبت کسایی که تا غروب با شما دّم پر میشن رو به خیر کنه

اتفاقا ارومم 😂میدونی چقدر سر دوستم حرص خوردم که از این خانوم خط گرفته بود و الگو برداشته بود شما باشین هم عصبی میشین یه دختر نوجوان تصمیم به زندگی با یه مردی که معلوم نیست جنسش خراب باشه یا نه🤌🏻

من هیچ کسیو نکوبیدم و الان هیچ اسمی نیاوردم از گذشته خودمتو یهو از ناکجا آباد کامنتای سابق منو حفظ ک ...

خیلی تو تاپیکا دیدمت اینجا هم تبادل نظره🤌🏻

خیلی تو تاپیکا دیدمت اینجا هم تبادل نظره🤌🏻

تبادل نظره، دخالت و فضولی در کار دیگران نیست

بار دیگه خواستی نظر اضافی بدی با خودت فکر کن الان اینی که میگم به من دخلی داره یا نداره

معلومهمن چند ماه گذشته از وفتی که تو یه تاپیکی تعریف کردم قبل ازدواج ۳ سال با همسرم زندگی میکردمکله ...

کاش میدونستی ذره ای برام اهمیت نداره فقط خواستم بگم قرار نیست همه مثل شما اپن باشن🤌🏻برای همین ازدواج میکنن بنده هم کودک همسر نیستم چون نه زورم کردن برای ازدواج نه از انتخابم ناراضیم خداروشکر اتفاقا اگه صد بار به عقب برگردم انتخابم همسرمه

اتفاقا ارومم 😂میدونی چقدر سر دوستم حرص خوردم که از این خانوم خط گرفته بود و الگو برداشته بود شما با ...

ارومم بخدا ولی معلومه شما نیستید 

هر کسی عقل داره خودش میتونه تصمیم بگیره کسی که کور گورانه تقلید میکنه مشکل از عقل خودشه 

الان‌من بگم امروز برید با همکارتون دعوا کنید شما میرید ؟

اگر رفتید احتمالا خودتون هم‌پیش زمینه داشتید یا از جایی دیگه ناراحت بودید یا از قبل از دست همکارتون شاکی بودید والا صرف حرف من با همکارتون درگیر نمیشید 

ولی فامیلای پدری و عمه هام یکسره به من گیر میدن و تیکه میندازن و میگن براش خواستگار داریم ۲۵ سالمه

چون بیشعورن🤌🏻بگو هر وقت شخصی رو پیدا کردم و دیدم باهاش در اینده ارامش دارم ازدواج میکنم مگه ازدواج شوخی برداره

کاش میدونستی ذره ای برام اهمیت نداره فقط خواستم بگم قرار نیست همه مثل شما اپن باشن🤌🏻برای همین ازدو ...

من که اصلا راجع به شما صحبت نکردم

من حتی تا به حال یادم نمیاد پست و تاپیکاتو دیده باشم و اصن بدونم مجردی یا متاهلی یا تو چه سنی ازدواج کردی

پس ببین، مشکل از خودته

چون حرفام واست جالب نیست الکی میپری به من چون با وجود اینکه مخاطب من نبودی حرفام آزارت داده

ارومم بخدا ولی معلومه شما نیستید هر کسی عقل داره خودش میتونه تصمیم بگیره کسی که کور گورانه تقلید میک ...

گفتم نوجوان🤌🏻

من که اصلا راجع به شما صحبت نکردممن حتی تا به حال یادم نمیاد پست و تاپیکاتو دیده باشم و اصن بدونم مج ...

بله چون هیچ وقت حرفهات مورد قبولم نبوده که همکلام شم هر دفعه هم گذشتم ولی ایندفعه خواستم یاداور شم